26 Ekim 2009 Pazartesi

Maç Günlüğüm # 24

- 21 gün aradan Kadıköy'de Fenerbahçe - Galatasaray maçıyla tekrar statta maç izlemeye devam etmek için yollara düştük . Saat 14:00 itibari ile 35 kişi olarak Fenerbahçemizi bu derbi maçtada yalnız bırakmıyorduk .

- Giderken otobüste tezahuratlar , şarkılar derken yolun nasıl geçtiğini anlayamadık . Otobüs biraz ufak gelsede yine de cefa çekmek şarttı .

- Kadıköy'e 16:00 gibi vardığımızda etraf inanılmaz kalabalıktı . Ve diğer maçlara oranlar çoğu kişide Fenerbahçe ürünü vardı . Ama yinede başka takım formalarını giyenler veya sivil gelenlerde vardı . Stada maç izlemeye ne maçı olursa olsun sivil kıyafetle gelmeyi anlamıyorum .

- Stadın dışında üzücü olaylarda yaşasak sonuçta tatlıya bağlanmasına sevindik .

- Saat 18:00 gibi stada girdik ve statta inanılmaz bir coşku vardı . Kadıköy'de böyle bir atmosfer görmedim . Bir de Arda maçtan önce Cristian ile kavga edince bütün tribünler dahada bir havaya girdi . Çalan şarkılar , yapılan tezahuratlar derken zaman geçip maç saati gelip çatmıştı .

- Maçı 3-1 kazandık ve son 10 senede 10 galibiyet aldık . İnanılmaz oynuyoruz en azından koşuyoruz . Zaten en çok koşanlarda Fenerbahçe rakibine bir hayli fark atmış durumdaydı .

- Maçta olan bütün taraftarlarımza teşekkürler . Özellikle Kareografi konusunda destan yazan Grup Ck , Vamos Bien ve Unifeb'e sonsuz teşekkürler . Yaptıkları kareografi gerçekten harikaydı . Bunun yanında bizde Gfb olarak bu maça çok iyi hazırlanmışız . Gerek sopalı pankartlar , gerek düz yaptırdığımız pankartlar harikaydı . Katkısı olanlara teşekkürler .

- Tribünde bizimle birlikte olan Şafak Sezer , Mustafa Üstündağ ve İdo Tatlıses'e teşekkürler . Maçtan önce niye geliyorlar diyenlere 90 dk susmadan bağırdıkları için ve biz ünlüyüz diye bağıramazmıyız dediler . Gerçekten 90 dk susmadan bağırdılar .

- Gs tribünleri her zamanki gibi yine iyi değildi . Ayrıca maç sonunda ve ara ara yaptıkları kavgalarda bunun göstergesiydi .

- Maç sonunda atılan konfetiler ve çalan şarkılar ile statta inanılmaz coşku yaşandı . Stattan 1 kişi bile çıkmaması bunun göstergesiydi .

- Ck - Vamos Bien - Unifeb maç sonuna bile kareografi yapmış . Herhalde tarihe geçtiler . Maçtan sonra kareografi yapan gruplar olarak .

- Maçtan sonra yanımdan geçen herkesin elinde telefon '' Darmadağan oldular , küfür ederek geldiler , arkalarına bakmadan geri döndüler , rezil oldular , ben sezon başı 3 olur demedim mi , bunun samiyeni de var '' gibi cümleler duyuyordum .

- Ntv yayın aracında dev ekranda Pes oynayan insanları kınıyorum :) Şaka bir yana süper olsa gerek :)

- Sonuç olarak Kadıköy'de bir Galatasaray maçından daha galibiyetle dönmemiz , liderliğimizi devam ettirmemiz , emin adımlarla şampiyonluğa gitmemiz süper olaylar .

- 5 Kasım'da Steau maçında görüşürüz .

- Herkese hayatta başarılar .

Hiç yorum yok: