23 Ekim 2009 Cuma

Spor Yazarlarının Özer Yorumları


Rıdvan Dilmen ; Son bir paragraf da Özer Hurmacı için açalım. Fenerbahçe forması ile uzun bir sakatlık dönemi sonrası ilk kez ilk 11’de mücadele etti. Bu hiç de kolay değildir. Fortis Türkiye Kupası ve Uefa Avrupa Ligi maçlarında devamlı oynayarak temposunu artıracaktır. Kumaşı bayağı iyi bir oyuncu. Fizik olarak da güçlendiğinde Fenerbahçe’ye çok yarar sağlayacaktır.

Ömer Üründül ; Özer iyi niyetle bir şeyler yapmaya çalışıyor ama doğal olarak hem maç eksikliğinden hem de arkadaşlarını yeterince tanımadığından uyum sorunu yaşıyordu.

Gürcan Bilgiç ; Özer neredeyse tüm takımı oyunda tuttu. Yaklaştığı her arkadaşını topun sıcaklığı ile tanıştırıp, dakikalar geçtikçe Kazım ile bağlantısını da güçlendirdi. Böylesine uzun bir aradan sonra, tüm gözlerin üzerinde olduğunu bilerek, maç kondisyonu olmadan kusursuzluğu kovalamak kolay değil. 71'de tabela kendisi için kalktığında Daum'a kızamadık. 1-0'ı korumak istemesi de doğaldı, yorulmaya başlayan oyuncusunu korumak istemesi de.

Selim Soydan ; Dün ilk defa F.Bahçe 11'inde sahaya çıkan Özer hakkındaki kanaatime gelince ; topla çok rahat bir oyuncu.Ç:ok koşuyor ve doğru yerlere yapıyor bu koşuları. Ayrıca topsuz oyunda da bulunan bir oyuncu .

Selçuk Yula ; Bir de ilk defa oynayan Özer var. O da atılan golde asisti yapan Carlos'a verdiği mükemmel topuk pasıyla 'Ben de burdayım, beni kimse unutmassın' diye adeta bağırdı.

Hiç yorum yok: