7 Ekim 2009 Çarşamba

Alex'in Gol Attığı Türk Takımları

Son günlerde Fenerbahçe'de ve gündemde tek bir futbolcu var . Fenerbahçe'nin kaptanı ve 10 numarası Alex De Souza . Bir araştırayım dedim hangi takımlara gol atmış - baya yorucu bir araştırmaydı - İşte sonuçlar ;

Ligde attıkları

Gençlerbirliği : 9 , Bursaspor : 4 , Beşiktaş : 4 , Galatasaray : 2 , Trabzonspor : 4 , Kayserispor : 6 , Hacettepe : 7 , Gaziantepspor : 6 , Eskişehirspor : 2 , Ankaraspor : 8 , Konyaspor : 2 , Sivasspor : 3 , Kasımpaşaspor : 1 , Denizlispor : 3 , Kayseri Erciyesspor : 6 , Çaykur Rizespor : 2 , Antalyaspor : 1 , Malatyaspor : 1 , Ankaragücü : 5 , Samsunspor : 3 , Diyarbakırspor : 3 , A.Sebatspor : 2 , İstanbulspor : 1 .

Kupada Attıkları

Süper Kupada Beşiktaş'a : 2 , Türkiye Kupasında Bursaspor'a : 2 , Eskişehirspor'a : 1 , Galatasaray'a : 1 , Denizlispor'a : 1 , Kayserispor'a : 1 ve Uşakspor'a : 2 tane gol atmış .

Ligde ve kupada maç oynayıpta gol atamadığı takımlar da var . Mesela benim ilk aklıma gelen takımlar ; Kocaelispor , İstanbul B.Ş.B.Spor , Manisaspor . Alex bu takıma da gol atamadı diyorsanız yorum bölümünde beklerim . Ayrıca bir yanlışık varsa hemen iletin düzelteyim .

Kaynak : ygtylmz.blogspot.com :)

Manisaspor'da gol atamadığı takımlar arasına eklenmiştir .

3 yorum:

Adsız dedi ki...

yazdığın attıkları arasında manisa yok sanırım.. ama attıysa bilmiyorum :)

ygtylmz dedi ki...

@ adsız

Evet Manisaspor'a da gol atamadı . Ekledim mesaja teşekkürler .

nakrekesmis dedi ki...

çok güzel bir çalışma olmuş yiğit kardeşim emeğine sağlık ;)