23 Eylül 2008 Salı

Milli Gurur Milli Forma / 24 Eylül Kocaeli'de



Türkiye Futbol Federasyonu'nun, Spordan Sorumlu Devlet Bakanlığı'nın işbirliği ile gerçekleştirdiği 'Milli Gurur Milli Forma' sergisi İstanbul'dan sonra 24 Eylül'de Kocaeli'de.

5 Temmuz günü hayatını kaybeden Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Doğan'ın anısına düzenlenen sergide TFF'nin kurulduğu 1923 yılından günümüze kadar A Milli Takım'ın giydiği formalardan örnekler sergilenecek. 1923-2008 arasındaki 85 yılın 12 ayrı dönemde incelendiği sergide 24 formanın yanı sıra ay yıldızlıların o dönem içerisinde oynadığı önemli maçlardan özet görüntüler ile dönemin orijinal gazete ve dergilerinin yanı sıra fotoğraflar da yer alacak.

24-28 Eylül'de Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sergi Sarayı'nda ücretsiz olarak gezilebilecek olan sergi 2009 yılının Mart ayına kadar toplam 30 ili dolaşacak. Sergi sırasıyla; İstanbul, Kocaeli, Ankara, Kastamonu, Karabük, Samsun, Trabzon, Artvin, Kars, Erzurum, Sivas, Malatya, Muş, Van, Siirt, Diyarbakır, Adıyaman, Gaziantep, Adana, Kayseri, Kırşehir, Konya, Antalya, Denizli, İzmir, Kütahya, Eskişehir, Bursa, Çanakkale ve Tekirdağ'da olacak.

Hiç yorum yok: