22 Eylül 2008 Pazartesi

Avrupadan Futbol Sevdam # 2



Bu hafta Avrupada destekledğim takımlar adeta şov yaptı . 1 tanesi hariç . Almanyada Werder Bremen deplasmanda Bayer Münihi 5-2 yenerken . Golleri sırasıyla 30.dk Rosenborg , 45.dk Naldo , 54.dk Mesut , 59.dk Pizarro ve 66.dk Rosenborg kaydedirken , Özelikle Mesutun golü görülmeye değerdi . Bayer münihin 2 golüde sezon başında Werder Bremenden aldıkları Borowski ile geldi . Werder Bremen bu sonuçla Puanını 8'e yükselterek haftayı 7.sırada geçti .

Buda Maçın Özeti ve Golleri




İspanyada ise Barcelona sonunada yeter dedi . Ve Gijon deplasmanında 6 gol atarak kazandı . İlk yarı izlerken adeta dedim herhalde korner rekoru kıracaklar dedim . Toplam 15 falandı en son saydığımda ama gol bir türlü gelmiyordu . Ancak 26.dkda İniesta güzel hareketlerle ceza sahasına girdi ve ortaya çıkardı o topa güzel bir kafa vuruşuyla beraber Xavi ağlara gönderdi ve o anda maç bitti zaten . O golden sonra sırasıyla 33.dk Etoo , 49da Jorge kendi kalesine , 70.dk İniesta ve 85 ve 90. dakikalarda Messi diğer golleri kaydeden oyuncular oldu . Bu maç ama Özellikle İniesta harika bir maç çıkardı . Umarım Barcelona bu sezon böyle devam eder ve sezon sonu şampiyon olur . Barcelona puanını 4 yaptı ve haftayı 9.sırada tamamladı .

Buda Maçın Özeti ve Golleri



İtalyada Milan ise artık yenilgilere dur dedi . Bu maçtan önce Milanda işler iyi gitmiyordu . 2 yenilgi ile başlamışlardı lige . Bu hafta mutlaka kazanmaları lazımdı . Ancak Lazio gibi 2de 2 yapıp gelen takım olunca rakip spor dünyasında acaba soruları soruluyordu . Ama korkulan olmadı ve Milan rahat bir oyunla 4-1 kazandı . Milanın gollerini 8.dk Seedorf , 35.dk Zambrotta , 49.dk Pato ve 60.dk Kaka kaydetti . Milanda bu maçta şüphesiz herkes Ronaldinhonun performansını merak ediyordu ancak Ronaldinho karşılaşmada yedek soyundu ve oyuna girme fırsatı bulmadı herhalde bir sakatlığı olsa gerek . Yada ... . Yok yok yadayı aklıma bile getirmek istemiyorum . Milan ise bu galibiyetle 3 puana yükseldi ve ligde rahat bir nefes aldı hemde son sıradan kurtularak 17.sıraya yükseldi .

Buda Maçın Özeti ve Golleri



İngilterede ise Chelsea tüm dünyanın beklediği mücadelede Evinde Manchester Unitedı ağırladı . Mücadele 1-1 sona erdi . Manchester Unitedın golünü 18.dkda Park atarken Chelsea bu gole 80.dkda Kolou ile cevap verdi . Mücadeleye çok iyide başlamaya Chelsea defans ve kaleci hatarları yüzünden çokca pozisyon gördü .Joe Cole ve Drogba ile inanılmaz fırsatlar kaçırırkeren maç boyunca Manchester united ise zaman zaman kontra ataklarla etkili oldu . Bu maç öncesinde ısınırken sakatlanan Deco şokuyla maça başlayan Chelsea evinde 85 maçlık yenilmezlik serisinide devam ettirdi . Manchester Unitedda ise C.Ronaldo 54.dk Scholes'un oyuna girdi . Chelseanin Fil dişili oyuncusu Drogba ise 46.dkda Maloudanın yerine oyuna girdi . Chelsea bu sonuçla liderliği Arsenala bıraktı ve haftayı 11 puanla 2.sırada tamamladı

Buda Maçın Özeti ve Golleri



Haftaya hangi maçlar var ?

Barcelona evinde Aureliolu Real Betis ile oynayacak .
Werder Bremen evinde ligin yeni takımlarından olan ancak şu ana kadar gayet iyi bir performans sergileyen Hoffenheim ile oynayacak .
Milan deplasmanda Regginanın konuğu olacak .
Chelsea ise deplasmanda ligin yeni takımlarından Stoke Citye konuk olacak .

Hiç yorum yok: