2 Eylül 2008 Salı

İngiltere Son Gün Transferleri !

Transferin son gününde hatta son saatlerinde İngilterede bir çok transfer gerçekleşti . İçlerinden bazıları gerçekten büyük transferler .


Mesela Yukarıdaki Fotoğraf . Bu gece saat 23:00 sularında çekildi ve Nihayet Manchester United transferdeki suskunluğunu bozdu ve ligde Chelseanin gerisinde kalmamak için hamlesini yaptı ve Berbatov Resmi sözleşmeye imza attı . ( Bu transferin ne kadar önemli ve anlamlı olduğunu Fergusonun yüzünden anlayabilirsiniz ) Transfer Ücreti olarak £30.75m + Fraizer Campbell 1 yıllık kiralık olarak Tottenham'a verildi .

http://www.perucampeon.com/wp-content/uploads/2007/10/photoblog%20Robinho%20festeja%20sus%20goles%20(Real%20Madrid%204%20-%20Olympiakos%202).jpg

Bir Başka Transfer bu üstteki ufaklık . Robinho ! Ufaklık olduğuna bakmayın gerçekten büyük bir futbolcu . Real Madrid kendisine resmen YOL verince ( Ronaldo yüzünden ve bana göre Ronaldodan çokta aşağı kalır yanı yok ) oda boşta kalmamak için ve büyük bir transfer ücreti karşılığında Manchester City ' e gitti .

Bunun Yanında Liverpool Kadrosuna güya Fenerbahçeninde istediği Rierayı kattı . Bunun yanında Flora ve Gulacside Liverpoola gitti .

Tottenham ise Euro 2008 ' in yıldızlarından Roman Pavlyuchenko ve Manchester City'den Vedran Corlukayı Kadrosuna kattı . Ve bunun yanında Campbell da Tottenham'a gitti .

Diğer Transferler ise

Everton : Saha ve Nash
Blackburn : Bunn
Hull : Cousin
Newcastle : Gonzalez , Xisco
Portsmouth : Belhadj
Sunderland : McCartney
Stoke : Higginbotham
WBA : Donk

İnşallah Bütün bu son dk transferleri fiyaskoyla sonuçlanmaz ve bizde bu yıldızların iyi hallerini seyretme şansını buluruz . Pardon bulamayız ( Digitürk sağolsun ! )


Hiç yorum yok: