21 Nisan 2023 Cuma

Halkın Kampanyası


2023 seçimlerine çok az bir süre kaldı. Partiler ve adaylar seçim çalışmalarına hız verdi. Hazine yardımı alan partilerin yanında, büyük destekçileri olan partilerin yanında sadece halkın parasıyla bir yerlere gelmeye çalışan bir TİP gerçeği var. Her yerde yazdığımı burada da yazayım. Meclise baktığın zaman, sokağa çıktığın zaman, hakların aranmasının gerektiği her yerde TİP'in 4 vekili vardı bundan sonra da olmaya devam edecekler. Ve o TİP tüm bu mücadeleleri sadece halkın desteği ile yapıyor.

Geçtiğimiz günlerde TİP resmi kampanyasını duyurdu. halkinkampanyasi.org isimli siteyi açtı. Dileyen o site üzerinden TİP'e üye olabilir, dileyen bağış yapabilir ve belki de en güzel yeri dileyen seçim çalışmalarında aktif olarak rol alabilir. 

Sitede ''Malzeme Çantası'' isimli bir kısım var. Oraya girdiğiniz zaman Tişört tasarımları var, bir baskıcıya gidip t-shirt'ünüze bunu bastırabilir ve sokakta her yerde TİP adının görünmesini sağlayabilirsiniz. Instagram Story kısmında ise 5 arkadaşınızı etiketleyeceğiniz görseller yer alıyor. Özellikle herkesin 5 kişiyi etiketleyip paylaşım yaptığı bir yerde kısa sürede milyonlarca kişiye bu kampanya yayılmış olabilir. Telefonunuza koyabileceğiniz ekran koruyucular var. Ben günlerdir telefonumu öyle kullanıyorum. Tavsiye ederim. Logolar var. Logoları istediğiniz farklı yerlerde kullanabilirsiniz. Kapak fotoğrafı bölümü var. Linkedin, Twitter ve Facebook gibi platformlarda kullanabileceğiniz kapak fotoğrafları yer alıyor. Ve tüm platformlarda, whatsapp gruplarında paylaşabileceğiniz hazır görseller yer alıyor. Benim de çok sevdiğim görseller mevcut. Sizler de oradaki görsellerden beğendiğinizi yine sosyal medya hesaplarınızdan paylaşabilir, çıktısınız alıp bir yerlere yapıştırabilir ya da aklınıza gelen herhangi bir yerde kullanabilirsiniz.

Şimdilik çalışmalar iyi gidiyor. TİP hedefine doğru emin adımlarla yola devam ediyor. Bizler de bu yolculukta aktif olarak görev alıp vekil olmayı, söz sahibi olmayı sonuna kadar hakeden isimlere gereken desteği veriyoruz. Belki de hayatımda daha önce bu kadar doğru bir seçim yapmamıştım. TİP iyi ki var ve hepimizin desteğiyle var olmaya devam edecek.

Hiç yorum yok: