23 Nisan 2023 Pazar

Giy Formanı, Çık Sahaya


Giy formanı, çık sahaya, yüreğini koy ortaya, koy yüreğini, göster öfkeni, düşman yenilecek zafer yakında...

Başakşehir deplasmanında dakikalar 52'yi gösterirken o ana kadar zaten müthiş olan tribünlerden bu besteyi duyduk. Taraftarlarımız skora rağmen takımlarına sahip çıkıyor, futbolcu yuhalamıyor, futbolcu ıslıklamıyor, sahaya olumsuz bir tepki göstermiyor ve tam tersi tribünde var gücüyle destek verip tribünleri inanılmaz iyi bir atmosfere sokuyordu. Ve Fenerbahçe belki de o dakikalardan gelen enerjiyle o maçı kazanıp şampiyonluk yarışına devam ediyordu.

Şimdi bu yazıyı Galatasaray'ın Karagümrük maçından sonra yazıyorum. Şu an fark 7 oldu. Ancak eksik maçımız var. Kazanırsak puan farkı 4'e inecek ve yarış devam edecek. 

Artık son 6 maçımız. Kadıköy'de son 3 maç. İstanbulspor maçı camia açısından çok önemli. Elbette taraftarlar bunun bilinciyle o tribünlere gelmeli ve 90 dakika boyunca sadece takıma destek olmalı.

Başakşehir maçında yaratılan şahane tribün atmosferi bu maçta devam etmeli. Takım uzun süre 0-0 götürebilir ya da erken bir golle geriye düşebiliriz ya da kırmızı kart görebiliriz. O tribüne gelen yaklaşık 45 bin taraftar milyonlarca Fenerbahçe taraftarını temsil ettiğini ve herkes için sadece Fenerbahçe diye bağırmayı kendine görev edinmelidir. Fenerbahçe arkasına taraftar gücünü de alarak İstanbulspor maçını kazanıp camiasına umut, rakiplere korku vermelidir.

Fenerbahçe için bir kez daha birlik olma ve tam anlamıyla mücadele etme zamanıdır. Biz inanalım, takım inansın, kazanalım ve yola devam edelim.

Hiç yorum yok: