29 Nisan 2023 Cumartesi

Demir Grup Sivasspor 1 Fenerbahçe 3


Dakika 75 Redmond golü atıyor skor 1-3 oluyor, dk 24 Ozdoev atıyor skor 1-0 oluyor, dk 81 Ali Sowe atıyor skor 0-1 oluyor, dk 30 Aleksic atıyor skor 1-0 oluyor, dk 90 Eze atıyor skor 3-3 oluyor... Fenerbahçe için sadece son 5 hafta böylesi anlar yaşandı. Kimi bizi çok üzdü, kim tekrardan ayağa kalkmamıza yaradı, belki de yazdığım kimi dakikalar yüzünden şampiyonluğu kaybedeceğiz. Ancak Fenerbahçe her şeye rağmen, türlü sıkıntılara rağmen şampiyonluk yarışına devam ediyor.

Sivasspor deplasmanında oynadığı hafta Fenerbahçe'den çok iyi oyun beklemek benim için öncelik değil. Böylesi bir hafta böylesi zor deplasmandan galibiyetle ayrılmak oyunun da önünde değerlendirilmesi gereken bir detay. Gideceksin, bir şekilde kazanacaksın ve döneceksin.

Fenerbahçe gitti, iyi oynadı, Rossi'nin güzel golüyle öne geçti, ardından Ferdi skoru 2-0 yaptı, İrfan'ın kırmızı sonrası acaba mı desek de yine Ferdi skoru 0-3 yapınca hepimiz rahatladık. İkinci yarı oyunun kontrolünü rakibe bıraksak da sadece 1 gol yedik ve mücadeleyi 1-3 kazanarak maç fazlasıyla da olsa Galatasaray'ın sadece 3 puan arkasına geldik. 

İrfan kalecilik konusunda müthişti, şahane 2 top çıkardı, Peres haftalardır olmamasına rağmen nefis bir futbol oynadı, biraz şanslı olsa bu şahane futbolunu 2 golle süsleyebilirdi, Samet iyi diyoruz inanılmaz hata yapıyor, kötü diyoruz acayip iyi işler yapıyor, Fenerbahçe stoperi bu kadar dengesiz olmamalı, Serdar iyiydi, Osayi oldukça iyi oynadı, tabii Osayi böyle oynadığı an aklıma geçen hafta oyuna girmemesi geliyor, kahroluyorum. Ferdi şahane sezonunu bu maçta attığı 2 golle süsledi, çok başka seviyede, tutmamız zor, İrfan kırmızı karta kadar şahane bir futbol oynadı, orada biraz daha dikkatli olabilirdi. Arao iyiydi, Arda yine çok klas işler yaptı, bu kadar teknik oyuncunun bu kadar çok top kazanması acayip bir şey. Valencia büyük geçmiş olsun, ambulans ile sahayı terketti, durumu iyiymiş. Pedro çok daha iyi olmalı, Rossi golünü attı, iyiydi.

Geçen hafta şok bir beraberlik aldığın haftanın ardından Sivas deplasmanına çıkıp 3 puanı 3 golle almak güzeldir. 

Valencia gibi golcüyü maçın başında kaybettik ancak ona rağmen takım kırılmadı.

Fenerbahçe tribünleri diye bir gerçek var. Deplasman konusunda şahaneyiz. Yine kusursuz performans ortaya koydular. Bu haftanın bestesi de; sensiz hayat, sensiz hayat, bir işkence, bir işkence...

Şanlı Kanarya!

Beşiktaş-Galatasaray maçının olduğu hafta kazanmak çok önemliydi.

Sivasspor yönetimi bilet fiyatlarını 65 TL yaptın, şahane hareket. Ancak bir tribün komple boş duracağına orayı Fenerbahçe taraftarlarına açsanız ve sadece gişeden bilet satsanız, Sivas ve çevre illerde yer alan aileler, kadınlar, çocuklar stada gelip futbol izleme şansı bulsa kötü mü olur? TFF başkanı olsam tribünleri dolduramayan ev sahibi takım deplasman kotasını arttırmak zorunda şeklinde kural koyarım.

Haftaya Giresunspor deplasmanındayız. Derbinin sonucuna göre maçın önemi değişecek.

Fenerbahçe'yi seviyorum.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Ve bu sonuçla Fenerbahçe şampiyon oluyor..