28 Aralık 2022 Çarşamba

Fenerbahçe 4 Hatayspor 0


Trabzonspor maçı sonrası ilk maçta hiçbir şey olmamış gibi şahane futbolla 4-0 kazanmak, bunun yanında oldukça fazla sayıda pozisyon bulmak, performansları artarak devam eden oyuncuları görmek oldukça sevindirici.

Trabzonspor yenilgisi sonrası bizi çok fazla zorlama şansı olmayan ve gücü sınırı olan Hatayspor ile oynamak güzel olaydı. Ve özellikle maç başında 1-2 pozisyon haricinde kalemizde herhangi bir tehdit yaratamadılar. Maçı da zaten isabetli şut atamadan bitirdiler.

Fenerbahçe savunma anlamında dörtlü çıktı ve ilk dakikadan 97.dakika kadar müthiş bir presle rakibi boğdu ve Hatayspor'a şans tanımadı. İlk golde Rossi'nin ortası, King'in kafası, ikinci golde yine Rossi'nin şahane asistine Batshuayi'nin güzel bitirişi, üçüncü golde Serdar'ın soğukkanlı bitirişi ve Gustavo'nun fırsatçılığı ile gelen goller.

Arao ve Ferdi için ne kadar çok övgüde bulunsak az olur. Olağanüstü iş yapıyorlar. Akıl almaz oynuyorlar. Son dakikalar korner bayrağının orada topu kesen Arao izlerken, 97.dk depar atıp ardından çalımlarla gol pozisyonuna giren bir Ferdi izliyoruz. Fenerbahçe taraftarları formanın hakkını veren topçulara daha çok sahip çıkmalı ve onları tezahüratlarla, alkışlarla onurlandırmalı.

Tekrardan lider olduk. Bu haftalarda liderliğin kimde olduğu çok önemli değil.

Tribünler bildiğiniz gibi. Tezahürat anlamında zaman zaman görmek istediklerimizi görsek de maçın tamamına bakarsak hayal kırıklığı yaşıyoruz. Belki de artık Kadıköy o özlediğimiz atmosferin olduğu bir stat olmaktan çıktı. Devir değişirken, tribünler de değişecek.

Kombinesi olup da maça gitmeyenler neden kombinelerini maça gitmek isteyenlere aktarmaz anlamam mümkün değil. Bu akşam statta ciddi boşluklar vardı. Maç başladıktan 1 dakika sonra Passo sitesinden tüm tribünlere bilet satın almak mümkündü. Uzun zaman sonra Fenerbahçe'nin bir lig maçı biletleri tükenmedi. Kulüp bu konuda seneye kesinlikle bir çözüm bulmalıdır.

Prime Ferdi & prime Gökhan Gönül. Şanslıyız. Böylesi iki performansı çubuklu ile izledik-izliyoruz.

Hem futbol, hem basketbol tribünleri ve taraftarları konusunda bir şeyler yapmak lazım. Bununla ilgili belli adımlar atmak istiyorum.

Serdar Dursun golü sonrası tüm stadın katılımıyla yapılan siuuu anı benim gördüğim en iyilerden biriydi. Kadıköy'de herkes katıldı. Bayıldım.

Salı günü Antalyaspor deplasmanında lig mücadelesine devam ediyoruz. Yine bizi zorlamayacak bir güçte takımla oynuyoruz. Bildiğimiz Fenerbahçe Antalyaspor deplasmanından rahat çıkar.

Jorge Jesus tezahüratları günün en iyi anıydı.

Fenerbahçe izlemek, konuşmak, yazmak çok keyifli.

Hiç yorum yok: