15 Şubat 2016 Pazartesi

Spor Keyfi


Perşembe Malaga maçıyla başladı hafta, salonda izleme şansı buldum ve rahat bir galibiyet geldi. Cuma günü yine canlı tanıklık ettiğim maçta Kasımpaşa'yı Van Persie ve Diego'nun gol attığı maçta yenince haftasonuna acayip moralli başladık. Cumartesi zaman zaman keyifli bir Dortmund-Hannover maçı. 19:00'da başlayan maçta ezeli rakibimiz Galatasaray Mersin'den yenilgiyle ayrıldı, 21:45'de oldukça keyifli bir Juventus-Napoli maçı. Juventus liderliği aldı. Gece All Star yarışmaları zamanıydı. TV 8'in yayın haklarını almasıyla beraber acayip bir şeye tanıklık ettik. Aaron Gordon ve Zach LaVine ile beraber tarihi bir smaç yarışması. Klay Thompson ve Curry gibi iki efsane şutörün üçlük yarışması. Oldukça keyifli şekilde sabaha karşı biten bir gün.

Pazar günü 14:00'de Arsenal-Leicester maçıyla başladık. Acayip iyi maçtı. Son zamanlar izlediğim en iyi maçtı. 18:00'de bir klasik olarak Udoh önderliğinde maçın sonunu harika oynayan ve Konya'dan galibiyetle dönen bir Fenerbahçe basketbol takımı. 19:00'da şampiyonluktaki tek rakibimiz Beşiktaş'ın puan kaybı da gelince hafta acayip bir yere geldi. Saat 21:30'da Barcelona acayip şeylerin yaşanadığı maçta Celta Vigo'yu 6-1 yendi. Neymar'ın yaptıkları, Messi'nin penaltıdan asisti, Suarez'in golleri. Gövde gösterisi. Akşamı bu kez All Star maçı. Batı Doğu'ya karşı. Kobe'nin vedası. NBA tarafından müthiş bir vefa gösterisi. Ardından maçta yaşananlar. Chris Paul, Westbrook gibi isimlerin büyük şovu. Curry'nin son sözü. Sokak basketbolcusu Jordan Kilganon'un kısa ama etkili şovu. Batı'nın rahat şekilde galibiyeti. Westbrook'un MVP ödülünü kazanması ve yine sabaha karşı biten bir gün.

Fenerbahçe'nin tüm branşlarda çıktığı maçlarını kazandığı, şampiyonluktaki rakibin puan kaybettiği acayip keyifli bir haftaydı. Üst üste bu kadar güzel şey istikrarlı şekilde yaşanmaz. Yarın Lokomotiv Moskova maçında her şey normale dönebilir...

Hiç yorum yok: