16 Şubat 2016 Salı

Fenerbahçe 3 Kasımpaşa 1


Haftanın son iş gününde tüm haftanın yorgunluğunu unutturan bir şey Fenerbahçe. Bir Cuma maçında işten erkenden çıkarken yine heyecanla yine büyük bir istekle Kadıköy yollarına düşmüştük...

Öncesinde dostlarla Varol Döken'in mekanında takılma, yapılan sohbetler. Ardından şu hayatta en mutlu olduğumuz yer olan Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda Fenerbahçe izlemek.

Van Persie'li, Nani'li, Diego'lu Fenerbahçe. Yine zaman zaman oldukça iyi oynuyoruz. En azından tribünde keyifle maçı takip ediyoruz. Zaten sanırım tribünlerde gerginlik yaşamadan maçı takip eden bölümlerden birisi benim bu maç fotoğraflarını çektiğim bölümdür. Herkes rahat, takıma sonuna kadar inanıyor. Keyif alıyor.

İlk golde yapılan paslaşma, Van Persie'nin pası, Diego'nun temiz gol vuruşu, ilk yarı sonunda Van Persie golü, Van Persie diye bağırmak, 2.yarı rolantiye alsak da Alper ile gelen şahane 3.gol ve iyice rahatlama. Son dakikalar golü yesek de oldukça iyi bir oyunla ligin iyi takımlarından birini rahat şekilde yenmenin mutluluğu.

Tribünler çok iyi değildi. Zaten bir süredir öyle.

Hasan Ali Kaldırım'ın hakkı yeteri kadar verilmiyor. Acayip oynadığı çok maç var bu sene.

Volkan Şen ve kaleciyle karşı karşıya kaçırdığı pozisyonlar.

Van Persie çıktığında ıslıkların bir kısmı Kasımpaşa oyuncularına bir kısmı Vitor Pereira'yaydı. Bunu statta gözlemledik.

2 maç fazlasıyla Beşiktaş'ın 4 puan önündeyiz. 

Cumartesi ligde kritik bir Bursaspor deplasmanı. Salı günü ise avrupa kupalarına geri dönüyoruz. Rakip Lokomotiv Moskova.

Hiç yorum yok: