21 Nisan 2015 Salı

Fenerbahçe Ülker Final Four'da


Bundan bir süre önceye kadar ''Fenerbahçe Final Four oynayamaz, oralar çok başka seviyeler. Belli bir ekol lazım.'' diyordum. Ancak Obradovic geldikten sonra işler tamamen değişti. İlk sene bunu başaramasa da ikinci sene net olarak kalitesini ortaya koydu ve camianın kaderi değişti.

Fenerbahçe çok başka bir seviyeye çıktı, rakiplerini içerde-dışarda yenmeye başladı, belli bir sistem kurdu ve yıllardır camianın büyük bir özlemle beklediği Final Four'a kalmayı başardı. Hücumlar daha göze hoş gelmeye başladı, özellikle Obradovic'in çizdiği setler ile maçları kendimizden geçerek izlemeye başladık, topu şahane dolaştırmaya başladık, 
savunma her oyuncu ile gayet iyi şekilde yapıldı. Oyuncular ile inanılmaz bir bağ kuruldu. Neredeyse takımda sevilmeyen hatta sevilmeyi geçtim biraz antipatik gelen oyuncu bile yok. Sezon öncesi kombineler rekor kırdı, taraftarlar özellikle Euroleague maçları her zaman takımın yanında oldu. Ve sonunda tüm bunlar birleşince istediğimiz, hayal kurduğumuz yere ulaşmayı başardık.

Obradovic'den Murat Ülker'e, İlker Uçer'den Vesely'ye emeği olan herkese ne kadar teşekkür etsek az. Bu takım bizleri mutlu etmeye başladı ve başımızda Obradovic olduğu sürece de etmeye devam edecek gibi.

15 Mayıs Madrid'de - büyük ihtimal Real Madrid ile -  Final Four'un ilk maçını oynayacağız. Final Four ile yeterli başarıyı sağladık ama artık hedef daha büyük; Şampiyonluk.

Hiç yorum yok: