21 Nisan 2015 Salı

Fenerbahçe 1 Bursaspor 0


Lider olmanın verdiği mutluluk paha biçilemez. Artık ipler bizim elimizde ve iplerin bizim elimizde olması çok güzel. Fenerbahçe kalan 7 maçı kazanırsa direkt başka maçlara bakmadan şampiyon oluyor.

Fenerbahçe-Bursaspor mücadeleleri her zaman olduğu gibi yine çok iyi oldu. Bursaspor oldukça iyi oynadı. Ancak kalecinin bir anlık hatası ile beraber Webo yine olması gereken yerde, yapması gereken vuruşu yaptı ve Fenerbahçe'ye sezonun en kritik galibiyetlerinden birini aldırdı.

Bursaspor her maç bu kadar net gol pozisyonları kaçırıyor mu bilmiyorum da özellikle 3 büyüklerle oynadıkları maçlar inanılmaz net pozisyonlardan yararlanamadılar. Özellikle maçın başında kontra ataklarla baya etkili oldular. 

Piero'nun 11 cm ofsayt dediği pozisyon gol de verilse ses çıkarılamazdı. Zaten pozisyon anında neredeyse tüm Fenerbahçeliler gol olmalıydı, ofsayt yanlış demişti. Çok zor pozisyon.

İsmail Kartal'ın devre arası değişiklikleri belki de geldiğinden beri en iyi hamlesiydi. Hakkını vermek lazım.

Webo'nun gol dışında Sow'a yarattığı alanlar ve Sow'a 2.yarı başında kayarak attığı pas çok iyi değil mi? 

Belluschi'nin şutu ve Volkan'ın kurtarışı.

Sezon boyunca katkı yapmayan Hasan Ali Kaldırım bile çizgiden çıkardığı topla şampiyonluk geldiği takdirde hatırlanacak harekete imza attı. Orada olmasa şu an çok başka şeyler yazıyor olabilirdik.

Kadıköy'de son 7 maç 5 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 yenilgi alırken aldığımız 5 galibiyette de gol yemedik.

Boş Okul Açık tribünleri kimsenin canını sıkmıyor mu?

Alex'in tribünde olduğu maç galibiyet çok normal. Zaten galibiyet gelmese Alex geldi, kazanamadık, hain diyenler olurdu.

Cumartesi Eskişehir'de sezonun bir diğer kritik maçına çıkacağız.


İstatistikler mackolik'den.

Hiç yorum yok: