1 Şubat 2013 Cuma

Hoşgeldin Emre Belözoğlu


Emre Belözoğlu 6 aylık aranın ardından tekrardan Fenerbahçe'de.

Gidişinin doğru olduğunu söylemiştim. Agresif hareketleri nedeniyle Aykut Kocaman'ı, takım arkadaşlarını ve Fenerbahçe'yi zor durumda bırakan, Türkiye futbolunun yetiştirdiği en önemli oyunculardan biri olan Emre Atletico Madrid formasını 16 maç -11'i ilk 11-  giydikten sonra tekrardan yuvaya döndü.

Emre Belözoğlu'nun Fenerbahçe'ye saha içinde katkı sağlayacağının hepimiz farkındayız. Kafamızda en ufak bir soru işareti yok. Emre sahaya çıkacak ve takımın futbolu değişecek. Takım daha hızlı oynayacak, daha çok mücadele edecek. Buraya kadar bir sıkıntı yok.

Asıl sıkıntı malum, Emre'nin saha içi agresif hareketleri. Emre giderken bu yüzden gitti, gerek takım arkadaşlarına, gerek rakip futbolculara, gerek hocamız Aykut Kocaman'a yaptığı yanlışlar yüzünden takımdan gönderildi. Fenerbahçe'ye bu anlamda zarar veriyordu. Şimdi geri geldi ama nasıl?

Emre Belözoğlu 32 yaşında, yine rakip futbolcular üzerine oynayacak, yine rakip taraftarlar üzerine oynayacaklar ama Emre bunlara nasıl bir reaksiyon verecek? Bu kafamızda çok büyük soru işareti.

Emre sahaya çıkıp sadece işini yapar, hocasına, takım arkadaşlarına ve rakip futbolculara saygı gösterirse çok ama çok başarılı olur. Zaten aksi takdirde onun tekrardan geri alınmasını sağlayan Aykut Kocaman'a, Aziz Yıldırım'a ve milyonlarca Fenerbahçe taraftarına ayıp eder.

Hoşgeldin Emre. Bir an önce sahada çubuklu forma ile görelim.

Hiç yorum yok: