6 Şubat 2013 Çarşamba

Mehmet Topal Röportajı Üzerine



Mehmet Topal Fenerbahçe Gazetesi'nin 110.sayısına güzel bir röportaj vermiş. Röportajı buradan okuyabilirsiniz. Benim söyleyeceklerim son sorunun cevabı üzerine olacak.

Mehmet Topal '' Taraftarlara neler söylemek istersin? '' sorusuna cevap vermiş. Diyor ki ''  Biz yaptığımız hataların farkındayız. Siz ne kadar isterseniz isteyin bazen şans yanınızda olmayabiliyor. Ama biz bu kötü şansı iyiye çevirmek için elimizden geleni yapacağız bundan şüpheleri olmasın. Onlar bizim 12. Adamımız ve onların her zamanki desteğini istiyoruz. Sahada oynayan futbolculara ne kadar destek ve güven verirlerse, biz de futbolcular olarak takımı o kadar üst seviyeye getireceğimize inanıyorum.'' 

Mehmet Topal'a sormak istiyorum. Fenerbahçe oyuncuları olarak hatalarınızın farkında olduğunuzu sezon başından beri söylüyorsunuz ancak neden sezon başından beri düzeltmiyorsunuz?

Mehmet Topal taraftarlardan destek istediğini söylüyor. Mehmet Topal acaba taraftarların sezon başından beri, Kadıköy'de, deplasmanda, hava alanlarında daha doğrusu gittikleri her yerde ne kadar destek gördüğünü, ne kadar onlara inandığımızı görmüyor mu?

Takımı üst seviye getireceğinize inanıyorsanız neden bu zamana kadar herhangi bir şekilde sizden bu ışığı göremedik?

Şans yanımızda değil diyorsun da sen o şansı yaratabiliyor musun? Çoğu maçta Fenerbahçe'nin doğru düzgün pozisyonu olmuyor.

Sonuç olarak Mehmet Topal'ın açıklama yapmasını değil, takım arkadaşları ile beraber sahada bir şeyler yapmasını bekliyoruz.

Fenerbahçe taraftarları bunu yıllardır hakediyor ve bekliyor.

2 yorum:

Burak Eren dedi ki...

Galatasaray günlerinden bahsedilmiş mi röportajda? Yine, her zaman yapıldığı gibi yol mu sayılmış?

ygtylmz dedi ki...

Öyle geniş çaplı bir röportaj değil. Galatasaray'dan bahsedecek bir durum yok.