5 Şubat 2013 Salı

Fenerbahçe İçin Sezonun Kalanı ve Beklentiler


Fenerbahçe için sezon iyi gitmiyor. 3 kulvarda da devam eden takımımız olmasına rağmen sahada oynanan oyun, oyuncuların formsuzluğu, yönetimin yanlışları, Aykut Kocaman'ın yanlışları gibi etkenler birleşince tek bir sonuç çıkıyor; taraftarlar mutlu değil. Taraftarlar artık özellikle Aziz Yıldırım ve yönetiminin camia'ya zarar verdiğinden dolayı gitmesini bekliyor. Aziz Yıldırım da taraftarlara karşı yine klasik ''bizi bölmeye çalışanlara izin vermeyin.'' açıklaması ile beraber taraftarları birlik olmaya davet ediyor. Ama bu sefer unuttuğu bir şey var. Geçtiğimiz haftalara göre daha kalabalık bir şekilde ''Yönetim istifa'' sesleri yükseliyor. İlerleyen günler kulübün nerede, ne pozisyonda olacağını hepimiz göreceğiz.

Fenerbahçe'nin önünde şahane 4 maç var, neden şahane? 3 tanesi deplasman + 1 tanesi Bate ile üst tura çıkma maçı-seyircisiz- Bu 4 maçtan alınacak 4 galibiyet, tüm sıkıntıları rafa kaldıracağından camianın büyük bir kısmı istifa söylemlerini azaltacak. Yine istifa diyenler olacaktır ama onlar da her iyi sonuçta olduğu gibi diğer taraftarlar tarafından dışlanacaktır. 

Fenerbahçe'nin bu 4 maçından 4 galibiyet alması normal sonuç olsa da oynanan oyunu gördükten sonra işimiz çok zor gözüküyor. 

Fenerbahçe o özlediğimiz-hoş en son ne zaman gördük, hatırlamıyorum- akıcı, mücadeleci futbolu oynarsa bu 4 maçı da sonrasında gelecek maçları da kazanır ama bu oyun gelir mi? Oyuncular bu kadar formsuzken, teknik direktör bu kadar formsuzken bu maçlar iyi geçer mi? Zor, çok zor.

Pazar günü 16:30'da Mersin İdman Yurdu deplasmanı ile beraber zorlu süreç başlıyor. 19 gün sonra oynanacak Kasımpaşa maçına kadar Fenerbahçe neler yapacak bunu göreceğiz.

Artık taraftarlar bu takımdan söz vermesini değil, sahada ter dökmesini bekliyor. Yolumuz açık olsun...

Hiç yorum yok: