25 Kasım 2012 Pazar

Dale


Yaklaşık 6 yıl önceydi, Dale Cavese adıyla forumlarda bu video dönmeye başladı, evet forumlar, o zaman twitter yok, facebook da yeteri kadar aktif değil, forumların 1 numara olduğu zamanlar. O zaman Genç Fenerbahçeliler forumlarında aktif olarak takılıyorum. Gelen yorumları az çok hatırlıyorum. Herkes biz de yapalım, daha iyisini yaparız, daha coşkulusunu yaparız yazıyor. Ama aradan 6 yıl geçmesine rağmen henüz Cavese taraftarlarının yanına yaklaşamadık.

Fenerbahçe tribünleri, Ankaragücü tribünleri, Beşiktaş tribünleri, Kocaeli tribünleri... herkes yaptı ama kimse onlar gibi yapamadı.

Onlar coşkuluydu, onlar meşaleleri yakıyordu, gayet uyumlu şekilde davul çalıyordu, düdük çalıyordu, ıslık çalıyordu, onlar tribünde eğleniyordu, onlar ağır abi gibi tezahurat yapmıyordu, onlar tezahurattan zevk alıyordu, tezahuratın, şovun hakkını veriyorlardı.

Biz hızlı söylüyoruz, eğlenmiyoruz, meşale yakmıyoruz, bayrak sallamıyoruz, atkı sallamıyoruz, dümdüz afedersiniz ama odun gibi söylüyoruz. Şimdi tekrardan şu videoyu izleyin ve bir kez daha yorum yapın. Şu şovun Cavese taraftarları mı hakkını veriyor, yoksa bizler mi?

Bu arada Dale Cavese diye bir şey yok, bu şovun adı Dale, Cavese İtalya'da Serie B'nin bir altında bulunan ve ''Lega Pro Prima Divisione'' diye adlandırılan ligde oynayan bir takım. 

Hiç yorum yok: