24 Mart 2012 Cumartesi

Fenerbahçe 1 Bursaspor 0 / Yine Alex


Acaba bloga yazdığım kaçıncı Alex fotoğraflı maç yazısı. 10,20, 30 ? Belki daha da fazla. Yine takımın hiçbir şey yapmadığı - sadece biraz mücadele - bir maçı Alex'in enfes golüyle 1-0 kazandık ve Galatasaray ile aramızdaki puan farkını 6'ya indirdik.

Mücadele başından sonuna kadar Alex'i gösteren kamera olsa kesinlikle onu izlerdim. Hafta içi oynanan Samsunspor maçında çok istekliydi. bu maça da aynı isteği ile başladı. Aldığı her topu olumlu kullandı. Depar attı, çalım attı, enfes paslar attı. Alex maçı kazanmayı istedi ve kazandı. Alex'e bir kez daha hayran kaldık.

Orhan Şam, Bekir, Yobo diğer iyi oyuncular. Sow da gayretliydi. Mehmet Topuz, Stoch, Ziegler, Selçuk, Cristian vasat.

Fenerbahçe Galatasaray maçında 2-0 öne geçti, geri çekildi. Bir hafta sonra yine lig maçı, yine öne geçiyoruz ve yine geri çekiliyoruz. Tamam Aykut Kocaman doğru değişiklikler ile oyuna çok olumlu etki yapabilir ama takımın bu kadar geri çekilmesini dünyada sağlayabilecek hoca yok. 

Bursaspor çok şanssızdı. Direkten dönen toplar, kaçırılan net pozisyonlar.

42.940 kişi. Ne desek az. Gerçekten helal olsun Fenerbahçe'nin kadınları ve çocukları. Yalnız biletler her maç bitiyor ama stat daha hiç dolmadı. Neden fazla bilet alıyorlar? Bu bilet olayına da çözüm lazım. - bence bu olay yıllarca devam edecek. -

Meşale yakan Bursaspor tribünleri. Kadınlar yakıyor.

Alex geçen hafta attığı golü retweet etti. 3 maç üst üste enfes goller attı. 16 gole ulaştı yine.

Stoch Trabzonspor maçını kazandır artık. Özledik gollerini.

Kötü futbol, mücadele etmeme falan ama play-off'a şu an Gs'nin 3 puan gerisinde giriyoruz. - Ts'yi yenerseler fark 5 - 

Haftaya sezonun en çok mücadele edilmesi gereken maçı. Trabzonspor deplasmanı. 

Hiç yorum yok: