6 Mart 2012 Salı

Arsenal 3 Milan 0 / Deplasmanda 4 Yersen ...


Arsenal bugün oynadığı oyunla üst tura çıkmayı haketti ama ya ilk maç? İlk maç da 4 gol atan, şahane bir futbol oynayan Milan çıkmayı hakediyordu.

İlk maçın ardından herkes iş bitti diyordu. Ancak Arsenal hocası '' 5-0 yenebiliriz '' derken, Arsenal taraftarları '' We Believe '' pankartları hazırlarken takımlarına sonuna kadar inanıyordu. Maça da müthiş başladılar.

6.dk Koscielny golünde Milan savunması tren yapıyordu. Koscielny bomboş pozisyonda kafayı vurdu ve Arsenal'i 1-0 öne geçirdi. 26.dk Rosicky eski günlerine nazire yapan bir vuruş ile topu ağlara gönderiyor ve skoru 2-0 yapıyordu. İlk yarı biterken 43.dk Van Persie'nin penaltısı gelince devre 3-0 Arsenal lehine tamamlanıyordu.

Ve bu arada tüm herkes Milan-Deportivo ve Milan-Liverpool maçlarını hatırlıyor, konuşuyordu.

2.yarı maç beklenen gibi geçmedi ve iyice yorulan Arsenal bir kaç net pozisyon bulsa da golü bulamadı ve maç 3-0 sona erdi.

Seyircilerin coşkusu, hakemin bazı yanlış kararları - Milan lehine - , Rosicky'nin iyi oyunu, Milan'lı oyuncuların heyecanlı ve acemi hareketleri, Van Persie'nin ve Nocerino'nun atamadığı % 100 pozisyonlar maçtan dikkat çekenlerdi.

Milan çeyrek finale gidiyor. İbrahimovic çeyrek finale gidiyor. Arsenal ise artık sadece lige konsantre olacak.

Gecenin diğer maçında ilk maç 3-2 yenilen Benfica evinde Zenit'i 2-0 yendi ve 4-3 ile çeyrek finale yükselen diğer takım oldu.

Hiç yorum yok: