25 Eylül 2011 Pazar

Kayserispor 0 Fenerbahçe 1 / Kötü Oynayıp Kazanmak


Kazanmaya devam ediyoruz, ligin en üst sıralarında yer almaya devam ediyoruz, yenilmeden devam ediyoruz.

Gaziantepspor'dan sonra Kayserispor gibi ligin yıllardır en zorlu deplasmanlarından olan bu maçlardan, havalar bozmadan, ev sahibi takımlar oturmadan galip çıkmak güzel.

Gaziantepspor maçında iyi oynarak çıkmıştık ancak bu sefer öyle olmadı. Maçın başından sonuna kadar Fenerbahçe'ye yakışmayan bir oyun ortaya koyduk. Kalemizde bir çok tehlike atlattığımız maçı 6.dk Caner'in attığı gol ile beraber galip kapattık. Kayserispor biraz becerikli olsa ya da adam akıllı santraforları olsa rahat kaybederdik.

Karşılaşma boyunca şut çekmedik. 1 şut, 1 gol. Ya da son dakikalar çekmiş olabiliriz.

Takımımızda Yobo olmasaydı ne yapardık bilmiyorum. Maçın adamı Yobo.

Orhan Şam, Cristian diğer iyi oynayan oyuncularımızdı. 

Özer, Alex, Bienvenu, Ziegler olmak üzere takımın çoğu kötü. Kötü derken mücadele var.

Aykut Kocaman'ın özellikle 2.yarı başında neden oyuncu değiştirmediğini bilmiyorum. Özer'i ya da Alex'i çıkarıp Sezer'i ya da Stoch'u alsa % 100 eminim o ana kadar oynadığımız futboldan daha iyi oynayacaktık. Takıma bir taze kan, bir değişiklik lazımdı. Ancak Aykut Kocaman bunu yapmadı. Yine de hocamıza saygısızlık yapmamak lazım. Kulüp olarak geçtiğimiz yolları net şekilde biliyoruz. Aykut hoca ya da futbolcular hata yapar. Onları eleştirirsin ancak saygısızlık yapmaya kimsenin hakkı yok. Sonra o insanlar çıkıp '' Çubuklu forma, mücadele, istek '' gibi şeylerden bahsedeler. Yapmayın lütfen. Sahip çıkmak lazım.

11 gün içinde oynadığımız 4.mücadeleden 3 galibiyet ve 1 beraberlik ile ayrıldık. Beraberlik aldığımız tek maçın kadınların ve çocukların geldiği maç olması ilginç.

Mücadele boyunca tezahuratları ile Kayseri'yi inleten Fenerbahçe taraftarlarına, mücadele öncesi stada geçtiğimiz ay vefat eden arkadaşımız Selçuk Ulutaş için pankart açan, maç öncesi ve sonrası Selçuk Ulutaş için tezahuratlar yapan Genç Fenerbahçeliler'e teşekkürler.

1 Ekim 2011 Cumartesi 19:00 Kadıköy'de İstanbul Büyükşehir Belediye Spor ile oynuyoruz. Kadıköy'de aylar sonra seyircili ilk resmi mücadelemiz.



Hiç yorum yok: