21 Eylül 2011 Çarşamba

Fenerbahçe 1 Manisaspor 1 / Kadınlara Galibiyet Yakışırdı



10 gün içinde oynadığımız 3.maç geride kaldı. Kaybetmedik ama kaybedebilirdik. Dia ve Bilica'nın golleriyle 1-1 berabere kaldık.



Tribünde binlerce kadın ve çocuk. Mükemmel bir görüntü. Çok tiz bir ses. Hatta ekran başında maçı izleyen milyonları rahatsız eden bir ses. Ama olsun yine de mükemmeldi. Mohikan şov mükemmeldi, 100.yıl marşı anı mükemmeldi. Gerçekten binlerce kadın Fenerbahçe'nin büyüklüğünü bir kez daha gösterdi.

Takımda Gökay dışında iyi oynadı diyebileceğimiz 2.futbolcu yok. Belki Caner. O da son topları çok kötü kullandı.

Dia'nın attığı gol Alex'in koşusu mu daha güzel, Caner'in pası mı, Dia'nın vuruşu mu? Karar vermek zor.

1007 dakika gol yemedik. 1008.dk Bilica'dan yedik. Şanssızlık desek olmaz.

Manisaspor çok iyi takım. Mücadele etmeyen oyuncu yok. Adaşlarım da çok iyi.

Tribünde olan kadınlarımız keşke maça omuz omuza ile başlayıp, maç sonuna doğru Fenerbahçe sen çok yaşa diye bağırsalardı. Neyse bunlar da kusur kalsın.

Devre arası tweet attım. '' 50 bin kadın çıksın, 50 bin erkek girsin, 2.yarıya '' Ne Beşiktaş ne Cimbom ne de Trabzon ... '' diye başlayalım 5-0 alırız maçı. '' Gerçekten de öyle. Bence futbolcular da böyle düşünmüştür. 1-0'dan sonra erkekler tribünde olsa maç böyle geçmezdi. Tezahurat olsa çok daha iyi oyun oynayabilirdik.

Sezonun ilk Kadıköy maçı olan İstanbul B.Ş.B.Spor maçında tribünde susacak maça gelmesin. Gerçekten çok önemli bir maç. Aylar sonra önemli maç.

2 gün sonra Kayserispor deplasmanı var. Futbolculara allah kolaylık versin.

İlk 3 maç sonunda 2 galibiyet, 1 beraberlik aldık. 5 gol attık, 2 gol yedik. 7 puan ile maç fazlasıyla lideriz.

2 yorum:

twilost dedi ki...

abi kimi zaman top fenere geçtiğinde yaptıkları uğultu ile biz erkeklerin yapamadıklarını yaptılar ama. maça bazen( bazen de değil çoğu zaman) girmiyoruz biz. bu da sıkıntı bence.

Adsız dedi ki...

FB'nin tribünü mü takımı ayakta tutuyor? Bırakın allasen, "Biz, FBliyiz ulan!" diye tezahuratı olan guruptan ne medet umacak takım. 1-1 bitmiş, erkekler olsa 5-0 biterdi. hala-sakal-amca.
Tarık