19 Eylül 2011 Pazartesi

Gaziantepspor 1 Fenerbahçe 3 / Mesaj Vermeye Devam


Zor geçmesi beklenen karşılaşmaydı. Gerçi geçen hafta Gaziantepspor'u izleyen hiç kimse zor geçeceğini söyleyemezdi. Sadece kötü istatistikten dolayı Fenerbahçe kazanamaz diyenler vardı. Son 3 sezon puan bile alamamıştık.

Maça iyi başladık. Müthiş bir 15 dakika oynadı. Bu dakikadan sonra zaman zaman tehlike yaratan bir Gaziantepspor vardı. Cenk, Wagner ile pozisyonlara girdiler ancak yararlanamadılar. 

28.dk Olcan'ın attığı güzel gol ile Gaziantepspor 1-0 öne geçti. 

Hayırlı sakatlık diye bir şey var mıdır? Vardır. Mehmet Topuz sakatlandı ve çıktı. Yerine giren Uğur Boral 1 dk sonra güzel bir asist ile golü Alex'e attırdı. Fenerbahçe sadece 6 dk sonra eşitliği yakaladı.

Fenerbahçe yıllardır aynı hatalar ile gol yiyor. Yavaş gelen topun auta çıkması için bekleyen defans oyuncusu bir an uyuyunca topu kaptırıyor ve gol yiyoruz. Gaziantep maçının sonunda da aynısı oldu. Yobo hatayı yaptı, Wagner atamadı. Eğer atsaydı şaşırmazdık. Klasik Fenerbahçe'nin yediği gollerden der geçerdik.

2.yarı daha iyiydik. Özellikle daha iyi paslaşıyorduk. Mücadele gücünden ise kaybettiğimiz hiçbir şey olmuyordu. 54.dk Ziegler'in iyi ortasına iyi yükselen Semih kaleci ve direği geçemiyordu ancak topu önüne alan Alex çok sert vuruşla topu ağlara gönderiyordu.

Alex'in gol sevinci çok iyiydi. Çok hırslı. 

70.dk Alex penaltı kaçırdı. Evet çok önemli. Fenerbahçe forması altında 4.kez kaçırdı. Alex için çok büyük bir rakam. Yakında sayı çift hanelere çıkacak diye korkuyorum. Aslında çok da iyi vurdu. Üzüldük ama Alex için diyecek bir şey yok. Adam 2 hafta 2 gol oldu bile.

Bu dakikadan sonra ne Fenerbahçe'nin gol atma isteği, ne de Gaziantepspor'un maçı alabilecek inancı yoktu. 

81.dk Ziegler'in nefis ortasına Bienvenu'nun vurduğu kafa ve ağlara giden gol sadece bizi yeni 2 transferden gelişmiş gol olması nedeniyle mutlu etti, ayağa fırlattı.

Fenerbahçe ilerleyen haftalarda çok zor geçebilecek bir deplasmanı hemen başlarda kayıpsız geçerek önemli bir 3 puan aldı.

2 hafta 6 puan. 

Takımımızda herkes iyi mücadele etti. Bekir, Bilica, Cristian, Selçuk ve tüm oynayan oyuncular.. Ziegler ilk maça göre oldukça iyiydi. 2 golde etkisi var. Bienvenu penaltıyı - doğru karar değildi - yaptırdı. Golünü attı. Sezonu en az 15 gol ile tamamlar.

Sadece Emre gelsin takım 1seviye üste çıkar.

Son 20 maçtır yenilmiyoruz. İyi başarı. Kolay iş değil.

Futbolcuların başkana, taraftarlara, Aykut hoca'ya, camia'ya, diğer camialara mesaj verme, geçen sene gerçekten bileğimizin hakkıyla şampiyon olduk deme isteği bizim güzel günler görmemizi sağlayabilir. Futbolcuların hepsine helal olsun.

Antep maçınde tribünlerde olan binlerce Fenerbahçe taraftarına helal olsun. Maç boyunca müthiş bir destek verdiler. 

Salı günü Kadıköy'de Manisaspor ile oynuyoruz. Bayanlar ve 12 yaş altında çocuklar izleyebilecek. İnşallah tribünler dolar ve güzel bir galibiyet alırız.


Hiç yorum yok: