16 Nisan 2010 Cuma

Fenerbahçe Ülker 87 Aliağa Petkim 76


Fenerbahçe erkek basketbol takımımız Beko basketbol ligi'nde 28.hafta mücadelesinde sahasında Aliağa Petkim'i ağırladı. Mücadele'de zaman zaman çekişme yaşansa da Fenerbahçe sahadan 87-76 üstün ayrıldı. Mücadele'yi kazanarak sezonu ilk 2 sırada bitirmeyi garantiledi. Fenerbahçemizde Greer 15 sayı 5 asist , Oğuz 13 sayı Mirsad 8 sayı 9 ribaund Predlzic 11 sayı ile en etkili oyuncularımız oldu. Konuk takım mücadeleye '' Koç Tanjevic'e Geçmiş Olsun '' pankartıyla çıkarken tribünlerdeki ciddi boşluklar dikkat çekti. Bu takım mı kötü, salon mu kötü yerde, biletler mi pahalı biz anlayamadık. Fenerbahçe Spor Kulübü'nün bu sezon en az destek gören takımı kesinlikle erkek basketbolculardır. İnşallah play-off'larda bu tablo değişir ve salon dolmaya başlar.

2 yorum:

NICOLAMANIA dedi ki...

yiğit hocam sanırım sezonu birinci değil 2. bitirmeyi garantiledil. Ayrıca sondan önceki cümlede de yanlış bir ifade var; basketbol takımı fenerbahçe kulübünün bir branşıdır ayrı bir kulüpmüş gibi algılanıyor. Sanırım biraz aceleyle yazılmış bir yazı olmuş:D

ygtylmz dedi ki...

Yanlışları yazdığınız için teşekkürler. İlk 2 sırada bitirmeyi garantiledi yazacağıma 2.sırada bitirmeyi garantiledi yazdım sonra sildim ve buna çevirdim arada 2'yi yazmayı unutmuşum. Sonda da kulübü yerine takımı yazınca herşey düzeldi :)