24 Nisan 2010 Cumartesi

Fenerbahçe Günlüğü # 2


Fenerbahçemiz Cumartesi gününü tüm branşlarda 3 maç yaparak geçirdi. Bayanlar voleybolda ezeli rakibimiz Galatasaray'ı 3-0 yendik. Bayanlar voleybol ligi yarı final ilk maçında kendi sahasında ezeli rakibi Galatasaray'ı ağırladı. Bütün maçı üstün oynayan Fenerbahçe setleri 25-17, 31-29 ve 25-15 alarak seride 1-0 öne geçti.


Erkekler basketbol'da ise normal sezonun ilk maçında Caferağa spor salonu'nda Oyak Renault'u ağırladı. Mücadele'de rahat bir oyun sergileyen Fenerbahçe Ülker mücadele'den 93-76 galip ayrıldı. Fenerbahçemizde Ömer Onan 17 sayı ve Kinsey 15 sayı ile öne çıkan isimler oldu.


Bayanlar basketbol'da ise Play-off ilk turu ikinci maçında Ceyhan Belediye'yi 72-60 mağlup etti ve seride durumu 3-0 yaparak bir üst tura yükseldi. Takımımız bu sene daha henüz yenilgi yüzü görmedi ve yoluna emin adımlarla gidiyor. Fenerbahçemizde bu karşılaşmada Penny Taylor 21 sayı ile yıldızlaştı.

Sonuç olarak Fenerbahçe Spor Kulübü olarak Cumartesi gününü 3'te 3 yaparak günü müthiş bir başarıyla tamamladı. Ayrıca Akedemi Ligi Türkiye Finalleri'nde 14 yaş altı futbol takımımız Türkiye şampiyonu olmuştur. Umarım yarın futbol takımınında kazanmasıyla beraber haftayı müthiş bir şekilde tamamlayacağız.

1 yorum:

aysberg dedi ki...

Erkekler basketbol'da ise normal sezonun ilk maçında Caferağa spor salonu'nda Oyak Renault'u ağırladı.

ilk maçı demişsin, son maçı olacaktı, dalgınlığına gelmiş sanırım :)