25 Nisan 2009 Cumartesi

Saldır Fener



Takımda birçok oyuncu olmasın , iddaamız kalmamış olsun , tribünler dolmamış olsun vs.vs.vs Sen çık o sahaya mücadeleni et yeter . Bu taraftar senden başka hiçbirşey istemiyor . Ankaragücü kümede kalıcakmış falan bizi ilgilendirmez . Çık mücadeleni et . Kadro şöyle olacak böyle olacak yazmıyorum farketmez çünkü . Haydi Fener Saldır ! Bende inşallah tribünlerde olacağım . Fenerbahçeyi desteklemeye devam edeceğim .

2 yorum:

tamchee dedi ki...

Yakışan bu..!!

FASLI dedi ki...

Sempati duyduğum takımların başında gelen Ankaragücü, dün akşam Fenerbahçe'yi kendi sahasında yendi. Düşme potasında bulunan rakipleri kaybederse daha da rahatlıyacak. İstanbul BB. kaybetti. Bu durum Ankaragücüne yaradı. Dün tribünde yer alan meslek arkadaşlarım çok eğlenmişlerdir.
Fenerbahçe için bırakın beni, futboldan anlayan insanlar bile yorum yapamaz hale geldi. Yönetim seneye ne gibi hamleler yapacak doğrusu merakla beklemekteyim. Acaba gene dördüncü sağ kanat mı alacaklar ya da defansa adam mı takviye edecekler, sol kanat'ı görmezden mi gelecekler. Benim tek isteğim var yönetimden. Defansta Önder'i esas alarak yanına üç adam dizmek. Orta saha da Alex siz bir yapılanma sürecine girmek(en azından sözleşmesi bitene kadar). Forveti gol atma becerisi yüksek adamlardan kurmak.
Guiza tekrar İspanya'ya gitsin gol kralı olsun ama bizden uzak olsun. Bu günden sonra yok pivot santrafor, topu yere indiren, pas dağıtan, kafaya iyi çıkan tanımlamalarına girmeden, işi sadece gol atmak olan hücumculara ağırlık verilsin.
Bu yıl, ölü sezon olarak tarihe karışsın. Seneye alacağımız başarılı sonuçlarla bu sezon unutturulsun. Bursaspor'a başarılar dilerim... Haydi Yeşil İnciler...