26 Nisan 2009 Pazar

Maç Günlüğüm # 14


- Fenerbahçe - Ankaragücü maçı için saat 15:00 otobüsü ile İstanbul'a hareket ettik . Saat 16:30'da Derneğin oraya gittik .

- Sefa abiye ve diğer abilerimize yaptırdığımız Kocaeli GFB atkılarını verdik . Aşağıda fotoğrafı var isteyen bana ulaşsın . 15 TL .



- Ardından Kadıköy'de derneğin orda bekledikten sonra stada girdik .

- Bu arada başka zaman bilet bulamazken bu maç elimizde 4 adet Maraton üst kombinesi vardı .

- Bu sezon ilk kez Maraton üst'e girdim ve statta girmediğim tribün kalmadı .

- Mücadele hakkında yapacak hiçbir yorumum yok .

- Tribünlerde Fenerbahçesi forması giymiş ancak Ankaragücü gol attığında sevinen ve boynunda Bursankara atkısı olan kişiye saygılarımı sunuyorum !

- F Blokta bütün maç tepkimizi gösterdik . Biz Aziz Yıldırım istifa diye bağırırken bizi ıslıklayanlar Deivid'in attığı golde sevinince diyecek kelime bulamadık ! Gözümüz yoruldu biraz yavaş oynayın, en büyük taraftar futbolcular sahtekar, bu sene şampiyon yine taraftar vs.vs. ve geçmiş dönemlerde Fenerbahçemiz'de mücadele etmiş futbolcuları sevgi gösterilerinde bulunarak tepkimizi dile getirdik .

- Bu arada iddaa oynayanlar gerçekten çok makara oluyor ya . Liverpool 1-0 yeniyor Hull kırmızı kart gördü . Bir abi üst oynamiş diyor tamam ya Liverpool şimdi kızacak atacak 1-2 gol daha . Ya da hakem Hull'un gönlünü almak için bir penaltı falan verecek cümleleri gerçekten makaraydı . Bu arada maç üst oldu abinin ilk maçı tuttu.

- Maçtan sonra yediğimiz köfte her zamanki gibi mükemmeldi .

- Saat 23:00 otobüsü ile İzmite döndük .

- Haftaya İnönüdeyiz . Ama ben değilim haftasonu 2 gün Avrupa Ralli Şampiyonasında görevli olduğum için maça gidemeyeceğim .

2 yorum:

Adsız dedi ki...

atki verdigin sefa abin sizi aziz yildirim istifa diye bagirtiyor ama ayni sefa abi ne hikmetse aziz yildirim istifa edicegim dedigi zamanda aman baskan istifa etmesin diye milleti pesine takip yuruyus organize ediyordu..

Aziz Yildirimdan nefret ederim ama Sefa'nin da bugunlere nasil geldigi herkesin malumu, abilik sifatini hic mi hic haketmiyor.. Tribunlerin egitimli , kaliteli liderlere ihtiyaci var Sefa gibi egitimsiz , cahil insanlara degil..

ygtylmz dedi ki...

@ Adsız !

İşte bizde onu diyoruz . Genç Fenerbahçelileri Aziz Yıldırım kurdu ve 5 sene önceye kadar gayette yanındaydı . Otobüsler , biletler vs.vs herşey Aziz Yıldırımdandı . Ama şimdi ne oldu Aziz Yıldırım GFB'yi bitirmek için her yolu deniyor . Maraton üst E bloğa geçiyoruz diyoruz kombineleri satışa sunmayı kapatıyor ve şu ana kadar 100 kişiye verilen cezalar . Tamam elinde bıçak olana ceza ver . Ama haksız yere verilen çok ceza var . Sefa abi eskiden neymiş ne değilmiş beni ilgilendirmez . Ancak şu an Sefa abi gayet iyi birisi bunu herkes biliyor . Ne bir olayı ne başka birşeyi var . Namazını kılıyor , umreye gidiyor , haca gidiyor . Hem gitmese ne olur . Ama ister eğitimsiz olsun ister başka birşey Sefa abi adam gibi adam . Birde eğitimli insalarıda görüyoruz neler yaptığını tribün işi öyle eğitimle falan olmaz . Maraton alt mesela kombine ve gayet eğitimli insanlardan oluşuyor . Ama görüyoruz ki kombineleri olduğa halde maçlara gelmiyorlar . Öyle eğitimli olacağıma eğitimsiz olmayı ben de tercih ederim .