16 Nisan 2009 Perşembe

Porto 0 Manchester Utd. 1 / Arsenal 3 Villarreal 0



Manchester United rahat bir oyundan sonra Porto'yu deplasmanda Ronaldo'nun attığı harika golle 1-0 yenerek yarı finale yükseldi ve yarı finalde Arsenal ile eşleşti . Mücadeleye Manu iyi başladı ve iyi götürdü . Kasmadan aldı maçı . Defans dörtlüsü mükemmel oynayınca neredeyse pozisyon bile vermediler . Oyunculara bakarsak özellikle Anderson , Giggs , Vidic oldukça iyiydi . Porto'da Cissokho gerçekten yakışmıyor . Sinir oldum ekran başında . Daha doğrusu bütün Porto'ya ileri çıkmıyorlar , pozisyon bulamıyorlar yani hiçbirşey yapmıyorlar . Yada yaptırmadı Manu . Mariano olmasa topu ileride bile tutamayacaktılar diyebilirim . O girdikten sonra birşeyler yapmaya çalıştı . Ama dediğim gibi maçta 1 tane pozisyon ya var ya yok . Maçın adamı Ronaldo seçildi . Maçın spikerine ise yorum yapmak istemiyorum . Ertem Şener'den başkası Star Tv'de maç anlatmasın mümkünse !



Gecenin diğer maçında ise Arsenal Villarreal'i beklendiği gibi rahat bir şekilde yenip yarı finale yükselmiş . Arsenal'in gollerini Walcott , Van Persie ve Adebayor kaydetmiş . Nihat 64'te oyuna girmiş . Villarreal'de 67.Dk'da Eguren kırmızı kart görmüş .Maçın adamı Walcott seçilmiş . Arsenal Yarı finalde Manchester United ile eşleşti . Barcelona'nın rakibi kim olacak bakalım .

1 yorum:

Adsız dedi ki...

ahhh ulan çelsi bi elesede şu barça yı noel baba gibi gülsem sana hoh hoh hoh hoh hoh hoh hoh diye...kupa yine MANU nun...