5 Ocak 2009 Pazartesi

Rezzan Kirazdan Açıklamalar


Futbolig programına açıklamalarda bulunan ünlü astralog Rezzan Kiraz 2009 yılında spor camiasında neler olacak açıkladı . İşte o açıklamalar ;

Kewell'ın futbol hayatı bitecek , Baros sakatlanacak , Aziz Yıldırım'ı zor günler bekliyor , Mustafa Denizli başarıya koşacak , Guiza tahtından inecek , Arda Galatasaray'dan ayrılacak , Milli Takım İspanyayı yenecek , Fatih Terim milli takımı bırakacak , Şampiyon Trabzon olacak , Galatasaray Uefa kupasını alamayacak , Galatasaray Bordeoux'u geçicek , Yıldırım Demirören'i zor günler bekliyor , Emre patlama yapacak , Ümit Karan Galatasaray'dan ayrılacak , Skibbe Galatasaray'dan ayrılacak , Aragones Fenerbahçeden ayrılacak , Galatasaray ligi 2.bitirecek , Fenerbahçe 3.olucak , Sivasspor 4.ü olacak , Beşiktaş 5.olacak .
Görüntüler verildikten sonra Ertem Şener'in '' Yolda görse Kewell'ı tanır mı ? '' cümlesi ise herşeyi özetliyordu bence . Bekleyip göreceğiz . Neler gerçekleşecek .

5 yorum:

Alfredo dedi ki...

2.bölümde veriilicekti sanırsam.reklama girdikten sonra amaan salla gitsin demiştim :)
benim açımdan büyük kayıp olmuş :D :D

ygtylmz dedi ki...

@ Alfredo Di Stefano

İkinci bölüm dedikleride 2 tane daha açıklama verdiler o kadar :) Demiröreni zor günler bekliyor ama Mustafa denizli tarih yazıyor :):):)

Tuner dedi ki...

Mustafa Denizli başarılı olacak Beşiktaş 5. olacak
bu nasıl iş lan? =)

Adsız dedi ki...

Selam,

Blogdaki son haberlerinizi okurken alttaki onerdiginiz linklerden bu habere ulastim. Eh bir kismi gerceklesmis gibi gozukuyor siz ne diyorsunuz :)

Rezzan Kiraz dedi ki...

Hadi bakalım inşallah isabetli olur :)