31 Ocak 2009 Cumartesi

Maç Günlüğüm # 4



- Kocaelispor - Gençlerbirliği maçı için saat 13.00'da hareket ettik . Yollar boş olduğu için stadın oraya hemen 10 dk'da gidebildik .

- Bu sezon her maç olduğu gibi yine inanılmaz kuyruklar vardı . Girmek uzun sürdü . Takım 17. ve bu kadar ilgi var . Acaba ilk 5 içinde olsak bu stada girebilir miydik diye düşünmüyor değiliz .

- Stada girdik ve hemen uygun yer bulduk . Gördük ki yine sadece Maraton dolmuş . Diğer tribünlerde boşluklar göze çarpıyor . 25-30 kadar Gençlerbirliği taraftarı var . 


- Kocaelispor bu sezon hiçbir maçta bu kadar kötü oynamadı. İnanılmaz kötüydü. Gençlerbirliği ise bu durumda bulduğu Kocaelispor karşısında çok rahat bir galibiyet aldı . Sadece Taner'in direkten dönen topu var . Başka 1 tane daha atak yok.

- Kocaelispor o yabancıları çok arıyor mu acaba? Hele Agbetu'nun futbolcu olduğu bile tartışılır.

- Kocaelispor tribünlerinde herkes teknik direktör . İnanılmaz yorumlar duyuyoruz . Ve inanılmaz bir şekilde küfür . Yani sonuç olarak bilinçsiz seyirci .

- Kocaelispor için lig bitti . Hayırlısı olsun . Seneye Lig A'da görüşürüz .

- Beşiktaş ve Trabzonspor maçları hariç bir daha o stat dolmaz .

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Cok uzucu, anadolunun en iyi taraftarina sahip takimlarindan biri de Kocaeli ama maalesef iyi yonetilmiyor... cikmadik candan umut kesilmez ama mucizeler de cok sık olmaz... once inanmak lazim...

Adsız dedi ki...

bundan sonra daha ii olur diyecem ama buna kendim bile inanmıyorum,çünkü 18 haftadır aynı şeyleri söylüyoruz,yazıklar olsun bu kadar kolay olmamalıydı...kocaelisporun bugünkü durumu bu kente haksızlıktır,birilerinin koltuk sevdsı yüzünden bu takımı bu hale düşürmelerini içime sindiremiyorum...yazık...yazık...