19 Ocak 2009 Pazartesi

Maç Günlüğüm # 2



- Fenerbahçe - Eskişehir kupa maçı için bu sefer 16:50 gibi İzmitten çıktık . Arabayla gittiğimiz için saat uygundu .

- Bu sefer yolculuk gayet rahat geçti . En azından giderken . Arabada ( Ben , Murat Abi + 2 , Erkan abi ve Onur abi vardı ) . Stadın oraya saat 18:00 gibi vardık .

- Bu sefer tribün olarak Telsimdeydik . İyi ki telsimdeydik .

- Mücadele başladıktan bitene kadar inanılmaz bir tribün yaptık . Herhalde benim şansıma . Bir tek sana tutuldu bu kalpler ... , tribündeki o Fener sesi ... , sensiz hayat bir işkence ... tezahuratları ile inanılmaz anlar yaşadık . Belki de son yıllarda Kadıköyde tribünde en eğlendiğim karşılaşma oldu . Ck ve Unifeb inanılmazlar . Sürekli eğlence , karşılıklı şakalaşmalar . Süperler . Tabi Maraton A ve Maraton E blok hakkında birşey yazmama gerek yok . Yine mükemmeller .

- Telsim tribününe girişim kolay çıkışımız kolay . Pek bekleme yok .

- Kombine sahibi taraftarlar bu sefer Bursa maçından daha çok ilgi göstermişlerdi. Ama yine de kombinesi olup da maça gelmiyenleri kınıyorum . Hiç değilse verin bir tanıdığınıza stat dolu olsun . Toplam 25 bin kişi vardı herhalde .

- Dönüşte arabada 11 kişiydik bu arada ( Ben , Murat abi + 2 , Erkan abi , Onur abi , Ayfer abla + 1 , Salih , Mehmet ve Arda ) Nasıl sığdık hayret.

- Sonuç olarak Çeyrek finale çıktık . İyi ki maça gitmişim. Süperdi.


- Bu arada Bilet konusunda Arda Başaran'a teşekkürler .

Hiç yorum yok: