8 Ocak 2009 Perşembe

Maç Günlüğüm




- Fenerbahçe - Bursaspor maçı saat 16:25 treni ile Kocaeli GFB üyesi 3 kişi ( Ben - Onur abi - Salih ) olarak hareket ettik . Tren inanılmaz kalabalıktı ve yer zor bulduk.

- Uzun ve sıkıcı geçen yolculuğun ardından stadın oraya gelmiştik . Bir an şaşırdık çünkü tam salı pazarının oraya geldiğimizde Bursadan yaklaşık 10 otobüs Bursasporlu ile karşılaştık . Her yer Bursasporluydu . Bu stadın yanına gittiğimizde de değişmedi . Sürekli meşale yakıyorlar. Tezahuratlar ediyorlar. Sanki maç Bursadaydı . Etraftan hiç kimse de karışmıyordu .

- Ardından eski dernek binasının orda buluştuk . GFB tam kadro ordaydı . Filistine destek yürüyüşü vardı . Zaten stadın etrafında heryerde pankartlar vardı .

- Daha sonra Arkadaşla buluştum . Ve mackolikte birşeyler içtik maç saatine kadar . Mackolikte gerçekten inanılmaz bir ortam vardı . Tvlerde gösterilen futbol görüntülerine herkes kahkahalarla bakıyordu . Ardından saat 19:45 gibi oradan kalktık . Geçen seneki Sevilla maçından sonra ilk defa stada bu kadar geç girdim .

- Fenerium tribününe girişte ise inanılmaz rahattık . Direkt hiç beklemeden girdik . Daha önce Migrosa girerken çektiğimiz eziyet yoktu bu tribüne girerken .

- Statta ise Özellikle Numaralı A Blok ( Feder ) inanılmaz bir tribün yapıyordu . 50 kişiydiler belki de ama inanılmaz bağrıyorlardı . Unifeb + Ck ile birlikte Feder şov yapıyordu . Ancak yinede bütün herkes kafasına göre bağrıyordu . Migros , Maraton , Fenerium . Bu tribünlerin bir olması lazım .

- Stattaki ısıtıcalara bir kez daha minnettar oldum. Büyük olay.

- Sonuç olarak kazandık ve grupta liderliği yakaladık . Ve gece saat 23:30 treni ile 01:30'da evde ( İzmit ) olmamla beraber sona erdi .

- Eskişehirspor maçında görüşürüz.

Hiç yorum yok: