22 Mart 2020 Pazar

Modern Love


Son zamanlarda izlediğim en iyi dizi. Kübra sağ olsun. New York Times gazetesinin her pazar yayınlanan ''Modern Love'' köşesine gelmiş gerçek hikayelerin diziye uyarlanmış hali. Binlerce hikaye arasından ilk sezon 8 bölüm seçilmiş. 8 bölümde farklı. 8 bölümde yaklaşık 30 dakika civarı ve net şekilde hikayeyi bizlere anlatıyor.

İlk bölümde babası olmadan çocuğunu doğurmak zorunda kalan Maggie ve yaşadıkları anlatılıyor. Maggie'ye büyük destek veren Guzmin, İkinci bölüm çift hikaye var. Julie ve Jooshua'nın nefis aşkı ve evlenip bir akşam oturup yemek yiyen, sohbet eden ve birbirini unutamayan Michael ve Emma, üçüncü bölüm bipolar hastası Lexi ile Jeff'in hikayesi, dördüncü bölüm boşanma sürecindeki Sarah ve Dennis'in hikayesi, beşinci bölüm bir geceyi bir hastanede geçirmek zorunda kalan Yasmine ve Rob'un hikayesi, altıncı bölüm babasının yerine koyduğu Peter'ı ve ona çok başka bir sevgi besleyen Maddy'nin hikayesini, yedinci bölüm birbirine aşık iki erkeğin evlat edinme sürecinde yaşadıklarını ve son bölümde bir koşuda tanışan yaşlı çift Margot ve Kenji'nin hikayesi.

Böyle yazınca bir kez daha diziyi izlemiş gibi oldum. Bazen üzücü, bazen mutlu, bazen kötü biten aşk hikayeleri, sevgi hikayeleri, sıcak hikayeler. 

En beğendiğim 3 bölüm; 2, 5 ve 6.

Son bölümün son anlarına bayıldım. Akan hayatta herkesin bir rolü var. Herkes bir şekilde hayatına tutunmak istiyor. Bazısı mutlu oluyor, bazısı gülüyor, bazısı ağlıyor. Yine de herkesin bir şekilde yolu kesişiyor.

Çalan müzikler de çok iyi. Şuradan dinleyebilirsiniz.

İlk sezonunu Amazon Prime üzerinden izledim. İkinci sezonu da geliyor.

Hikayesi iyi dizileri izlemeyi seviyorum. Belki kendinizden de bir şeyler bulabileceksiniz. Tavsiye ederim.

Hiç yorum yok: