4 Aralık 2018 Salı

The Holiday


Başrollerinde Cameron Diaz, Kate Winslet, Jude Law ve Jack Black'in olduğu bir romantik komedi. Noel zamanı aşk hayatında sorunlar yaşayan, aldatılan 2 kadın bir internet sitesi aracılığıyla evlerini değiştirir. Biri İngiltere'den Amerika'ya diğeri Amerika'dan İngiltere'ye taşınır. Amaçları dertlerinden uzaklaşmak, kafa toplamak ve tekrardan hayatlarına geri dönmek. Ancak aşkın insanı ne zaman, nerede bulacağı belli olmuyor ve Amanda ve Iris aşık oluyorlar. Tabii aşık olmasının etkilerinden birisi de düştükleri boşluk ve ruh halleri.

Film çok mu iyi? Değil. Ancak sadece Kate Winslet ve Cameron Diaz gibi iki güzel oyuncuyu izlemek insanı mutlu ediyor. 2 saat 11 dakika boyunca bir an bile sıkılmadan izledim. Aslında bu olay filme iyi demek için bir sebep.

Evleri takas etmek iyi fikirmiş. Bu film 2006 yılında vizyona girmiş ve böyle bir şey varmış. Acaba Türkiye'de böyle bir şey var mı? 1 haftalığına evleri değiştirmek mümkün mü? Kesin yoktur. 

Graham rolüyle Jude Law karizma olsaydı? Çocukları ile beraber tam bir aile babası. Kızları için evinde inek bile besliyor.

Arthur rolüyle Eli Wallach yer alıyor ancak onun konusu biraz askıda kaldı . Ya koymayacaktınız ya da böyle bir son yapmayacaktınız.

Noel zamanı kar yağar. Hayatın kuralı. Bize filmlerde hep böyle yansıttılar, yansıtmaya devam ediyorlar.

Çok iyi şarkı. Filmde de iyi gidiyor. Tık

Güzellik bakımından da oyunculuk bakımından da Kate>Cameron.

Hiç yorum yok: