1 Kasım 2018 Perşembe

Sadece Fenerbahçe


Fenerbahçe'nin mevcut durumda bir teknik direktörü yok ve bu durumdayken yarın Galatasaray deplasmanında bir maça çıkacak. Ancak Fenerbahçe taraftarlarının büyük kısmı şu an sadece hoca adayları ile ilgileniyorlar. Kimse Fenerbahçe demiyor. Fenerbahçe'nin durumundan da, nasıl düze çıkacağından da bahsetmiyor. Ortada bir kaos var.

Özellikle Twitter gibi Türkiye gündemini belirleyen bir sosyal medya sitesinde insanların farklı zamanlarda, bir çok hoca hakkında tweet atması, bunu getirmek zorundasınız, bu olmalı, bu olmazsa bittik gibi cümleler yazması bana acayip yanlış geliyor.

Ersun Yanal diyenler, Aykut Kocaman diyenler, Daum diyenler, Zico-Alex ikilisi diyenler, yabancı hoca olsun diyenler, Kemal Özdeş diyenler, trend listesine hoca adayı sokmalar, trend listesine hoca adayı soktukları için para alıyor diyenler, bunu hoca adayı yaptırıyor diyenler ve bunun bir gibi bir çok madde.

Fenerbahçe'nin yıllardır olduğu gibi yine daha hoca gelmeden bölündüğünü görüyoruz. Şimdi Ersun Yanal gelse onu sevenler ve isteyenler keyifle tweet atacak, istemeyenler karşısında duracak. Yarın 2 maç kazanınca Ersun Yanal'ı destekleyenler mutlu olacak, diğerli istedikleri olmadığı için övmemeye, bunu takdir etmemeye başlayacak, Ersun Yanal 2 yenilgi alsa diğer hoca adaylarını isteyenler ''Bakın biz demiştik'' diyecek ve bu böyle döngü şeklinde devam edecek. Twitter'dan yaratılan algı, sokağa, stada yansıyacak ve Fenerbahçe yine bir arada olmadan yoluna devam etmeye çalışacak.

Şahsen ben bu sebeple yıllardır her gelen hoca adayına ''Hocam'' diyorum çünkü gerçekten Fenerbahçe'nin bir yerlere gelebilmesi için birlik olmamız gerektiğine eminim. Fenerbahçe'nin bölünerek bir yere gelmeyeceğini de biliyorum. O yüzden de Galatasaray maçına çıkacak Erwin Koeman şu an benim için tek hoca. Fenerbahçe taraftarları da bir an önce ''Sadece Fenerbahçe'' demezse Fenerbahçe'den hiçbir şey olmaz. Ayrıca Ali Koç gelmeden söylenen cümlelerin de ne kadar yalan olduğunu çok kısa sürede gördük.

Ali Koç'u, yönetimini, Comolli'yi, Koeman'ı ya da gelecek x hocayı değil Fenerbahçe'yi desteklemeye devam edeceğim.

Hiç yorum yok: