6 Şubat 2018 Salı

Köprüden Önce Son Çıkış


Yıllardır Fenerbahçe'yi yöneten ancak bunun yanında son yıllarda her sene daha da kötü olan, daha da başarısız olan, bizleri daha da utandıran, daha da ne dediğini bilmeyen bir yönetim görüyoruz.

Mahmut Uslu'nun son açıklamaları malum. Yetiştirme taraftar söylemi camianın büyük bir kesiminden eleştiri aldı. Ardından hemen saatler sonra yaptığının yanlış olduğunu düşünüp özür diledi ancak bu onun bu düşüncesinin değiştiğini göstermiyordu.

Mahmut Uslu ya da Aziz Yıldırım. Bu tarz demeçleri yıllardır veren, lisanssız formayı imzalamayan, taraftara sürekli hakaret eden, zengin taraftar kesimine yalakalık yapan, inşaatçı gibi davranan, söylemleri, hareketleri ile bizleri utandıran kişilerdir.

Şimdi Haziran ayında kongrenin önünde iki yol var. Ya Aziz Yıldırım ve Mahmut Uslu gibi kişileri seçecek, Fenerbahçe'nin başına getirecek, ya da her konuşmasıyla kalitesini ortaya koyan Ali Koç gibileri getirecek.

Haziran Fenerbahçe için köprüden önce son çıkış. Aksi takdirde Fenerbahçe'nin geleceği parlak olmaz. Aziz Yıldırım'ın kazandığı bir seçim camianın çok büyük bir kesimi tarafından desteklenmeyecek ve Fenerbahçe'yi kötü günler bekleyecek.

2-3 Haziran 2018. Fenerbahçe için son şans.

Hiç yorum yok: