31 Mayıs 2017 Çarşamba

Güneşimi Kaybettim


Euroleague şampiyonluğunun üzerinden günler geçti ve hâlâ o mutluluğu yaşıyoruz. Gelecek sezon açılırken, Euroleague ilk maçına çıkarken, Olympiakos ile oynarken, Final Four'a kalırken akıllar hep bu şampiyonlukta olacak. Belki daha sonra yeni şampiyonluklar elde edeceğiz ancak bu şampiyonluk ilk olması sebebiyle asla unutulmayacak.

Şampiyon olurken saha içi kadar dışı da konuşuldu. Müthiş Fenerbahçe tribünleri Final Four'a renk kattı. Ve o Fenerbahçe tribünlerinin geçtiğimiz sezonlarda söylediği bir tezahurat vardı. Berlin ve Madrid'de ''Var bir hayalim, herkes dinlesin, şampiyon olalım Madrid-Berlin inlesin.'' tezahuratı ile bu organizasyona katılırken burada tezahurat değişti.

İstanbul'da tezahurat ''Her şeyden geçtim ama bir senden vazgeçemem, dokunulmazımsın benim, yüreğime hükmedemem, güneşimi kaybettim, günlerime doğman gerek, yaşama tutunmam için, şampiyon olman gerek.'' oldu. Mithat Körler'in ''Güneşimi Kaybettim'' şarkısı Fenerbahçe taraftarlarının Euroleague resmi şarkısı oldu. 

Video Olympiakos ile oynanan final maçından. Maç sonunda taraftarlar dakikalarca bu tezahuratı söyledi ve adeta senelerin mutluluğunu tezahurata döktü. Herkes keyifli, herkes gülüyor, herkes söylüyor. Coşku dakikalarca sürdü ve bu tezahurat bir efsane olarak Fenerbahçe tribünlerinde yerini aldı.

''Ortasaha Salih Uçan'la..'', ''kan ağladı yürekler'', ''bitmez tükenmez aşkımız'' gibi bu tezahurat da unutulmaz oldu.

2017 Final Four'dan bahsedilirken arka planda söylenecek tezahurat kesinlikle budur. Tribünlere kazandırana da, söyleyenlere de teşekkürler.

Son bir not. Tezahurat gerçek şarkıdan 10 kat daha iyi. 

Hiç yorum yok: