12 Ocak 2014 Pazar

Vefa?


1999'da kulübe giren, 2014'de çıkan Semih Şentürk. Fenerbahçe için sayısız maç, gol, mücadele. Her zaman sadece sahada yaptıkları ya da yedek kalması ile gündeme geldi. En ufak bir yanlışını hatırlamıyorum. Fenerbahçe kariyeri 2014'de sona erdi. Ve bu an Fenerbahçe spor kulübünün vefasızlığı devreye girdi.

Bu tarz şeyler önemlidir. Semih Şentürk sevseniz de sevmeseniz de Fenerbahçe için marka olmuş isimlerden biriydi. Bizler için öyle de kalacak. Fenerbahçe Spor Kulübü ne resmi siteden, ne twitter hesabından, ne de facebook hesabından Semih Şentürk ile ilgili tek bir satır yazı yazmadı.  Yolun açık olsun, yaptıkların için teşekkürler demedi. Büyük bir vefasızlık örneği sergiledi.

Bir süredir kulüpte bu tarz vefasızlıklara zaten alıştık ama artık cidden üzülüyoruz. Belki size göre çok da önemli değil ama bir spor kulübü eğer futbolcularının denize girdiğini, tenis oynadığını yazıyorsa bunu da yazmalıydı.

Fenerbahçe'de Semih ile beraber oynayan diğer futbolcuların ise neden tweet atmadıklarını da çok merak ediyorum. Herhalde mahalle baskısı! var.

Bu arada Semih Şentürk için kulüpten son beklentim 13 Nisan 2014 günü Kadıköy'de oynayacağımız Antalyaspor maçı öncesi bir plaket, bir çiçek sunmak. Bakalım o olacak mı? Yoksa Fenerbahçe için Vefa sadece bir semt adı olmaya devam mı edecek?

1 yorum:

varol döken dedi ki...

bu tür emirleri kim kafasına göre verir bizim kulüpte biliyorsun. kesin ters düşmüştür biat etmemiştir sözleşmesini beğenmemiştir falan filan. yapılan ayıp, bunca ayıba rağmen hâlâ başkan kalması rezalet