18 Ocak 2014 Cumartesi

Fever Pitch


1997 yapımı bu filmi yeni izlemiş olmak benim ayıbım. ''Hayatımız futbol olmuş'' mottosunu kullanan bizler için mutlaka izlenmesi gereken bir film olduğunu 2014 yılının başında anlamış olmam üzücü olsa da, izlemiş olmak da önemliydi.

Yıllardır Fenerbahçe'ye ve futbola önem veren, hayatımızı onun üzerine kuran, futbol maçları anında hayattan kopan bizler için önemli bir film. Fenerbahçe ile gülen, Fenerbahçe ile ağlayan, izinlerimizi Fenerbahçe için ayarlayan, Fenerbahçe için cefa çeken, kısacası Fenerbahçe ile yaşayan bizler için önemli bir film. 

2014 yılında 1997 yapımı Fever Pitch filmini anlatacak değilim.

Bugüne kadar benim hayatımını anlatan tek film desem yanlış olmaz.

İzlemeyen var mı bilmiyorum da varsa hemen işini gücünü bıraksın, filmi izlemeye başlasın. Mümkünse ''Fenerbahçe senin karnını mı doyuruyor?'' diyen herkese de izletin. Ve alışkanlığınız varsa kitabını da okuyun.

Bu arada Fenerbahçe'nin şampiyonluğunu bu film sonrası daha çok istiyorum. Sokaklarda coşmayı, kendimizden geçmeyi, çılgınlar gibi eğlenmeyi çok özledik.

1 yorum:

varol döken dedi ki...

valla ne yalan söyleyeyim oha dedim, filmini ben de yeni gördüm. kitabı okudum hatta bu kitaptan sonra hornby'nin tüm kitaplarını okudum ama filminin çekildiği aklıma gelmedi.

http://inciswf.com/gelmedi.swf

:)filmi nerden bulurum, sen nereden izledin?