9 Ocak 2012 Pazartesi

Maç Günlüğüm # 74


Gecikmiş bir maç günlüğü daha. Ancak gerçekten de hayatımın en iyi maçlarından birini yaşadım.

Fenerbahçe Ülker-Galatasaray Medical Park maçı için yollara düşüyorduk. Bu maçın derbi olmasının dışında Sinan Erdem'de oynayacağımız en son maç olma özelliği taşıması bizi salona daha büyük bir şevkle götürüyordu.

Saat 15:00 otobüsü ile Kocaeli'den yola çıkıyorduk. Harem, oradan Kadıköy ve orada Galatasaraylı bir kaç arkadaş ile yemek + alkol + muhabbet üçgeni ile keyifli anlar yaşadık. Hatta çok rahattık. Neredeyse salona geç kalıyorduk.

Salona girdiğimizde saat 19:57'di. Ama mükemmel bir yer bulduk. Biletimiz pota arkasındaydı ve oranın en önüne geçtik.

Konfetiler atılırken, '' Konfetime Dokunma '' pankartını açtık. Güzel hareket.

Mücadele Galatasaray'ın üstünlüğü ile giderken tribünler pek iyi değildi. Zaman zaman ateşleniyor, zaman zaman sönük kalıyordu. Küfür olunca tüm salon katılıyordu. Bu da ayrı bir yazı konusu. 

İlk çeyrek, ilk yarı, 3.çeyrek sonunda önde olan takım hep Galatasaray'dı. Ancak müthiş bir son çeyrek oynadık ve maçı kazandık.

Tomas'ın attığı ilk üçlük - havadayım, Tomas'ın attığı ikinci üçlük - yerlerdeyim , Engin'in attığı turnike - tekrar havalardayım  ve Jerrels'ın vurduğu smaç - önümde tanımadığım bir insan ile sarılıyorum.

Ben hayatımda salon maçlarında hiç bu kadar sevinmedim. Hatta hayatımda futbol maçların da dahil en çok sevindiğim 10 maç arasına girer. Galatasaray'a karşı değil de başka bir takıma karşı olsa da bu kadar sevinirdim herhalde.

Sahaya yabancı madde atan insanların amacını hayatım boyunca anlayamayacağım. İnsan sahaya neden yabancı madde atar. Atmayın be abi. Yakında şey demeye başlayacağız. Küfür edin ama sahaya yabancı madde atmayın !

Cezayı hakettik ama bu cezalar adaletli olsun.

Bu sezon her maç Vip tribüne bilet alıyorduk, bu maç bittiği için alamadık, Selçuk, Emre, Özer, Bekir, Ali Koç falan geldi. Fotoğraf çekilirdik ne güzel.

Basketbol forması alan Fenerbahçe taraftarı güzeldir. Candır.

Tomas'ın attığı ikinci üçlükten sonra gelen Galatasaray molası ve çalan 100.yıl marşı. İnanılmaz bir atmosfer vardı.

Sinan Erdem'e böyle veda etmek güzel oldu.

Maç sonunda mutlu bir şekilde metro ile otogar'a, oradan da otobüs ile Kocaeli'ye gittik. Saat 24:00'de evdeydik.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Senin Kocaeliden maça gittiğini okuyunca kendimden utanıyorum.

Kataldan Sinan Erdem'e gitmek zor geliyordu..Şimdi Ataşehir'e geldik hala acaba gitsem mi diye düşünüyorum. Senin gibi taraftarı gördükten sonra (FB-AE maçının bilet parasını iade alacaktım ama senin yazını okuduktan sonra vazgeçtim ve maça gideceğim.) Teşekkürler.

Burky...