13 Ocak 2012 Cuma

Çubuklu İle İlk Maç / Özgür Çek


Günlerce, aylarca alt yapıdan müthiş bir oyuncu geliyor denildi, Fenerbahçe uzun yıllar onunla oynar denildi, sonra ne olduğunu anlamadan Özer'in transferi karşılığında Fenerbahçe'den Ankaraspor'a oradan da 1 maç oynayarak Ankaragücü'ne gönderildi. Fenerbahçeli taraftarlar özellikle Ankaragücü forması ile 2010/2011 sezonunda iyi futbolunu görünce gönderilmesinin daha büyük üzüntüsünü yaşadı. Ankaragücü forması ile 3 sezonda 43 maça çıktı. 5 gol atıp, 7 asist yaptı. 3 kez sarı kart gördü.

Ve 2011/2012 sezonu devre arası Ankaragücü kulübünün yaşadığı mali sorunlar nedeniyle takımdan ayrılmak zorunda kaldı. İyi bir Fenerbahçeli olduğunu bildiğimiz Özgür kendi takımını seçti. Ve devre arasında bizim aramıza katıldı.

İlk maçını Antep karşısında oynadı. Ama sadece 1 dk!

Ve Özgür Çek için kariyerinin en güzel günlerinden biri. 12 Ocak 2012 Perşembe ! Kadıköy'de, Fenerbahçe forması ile ilk 11 başladı. Rakip Konya Torku Şekerspor'du. Bizim için önemsiz kupanın bir maçında maça konsantre olma nedeniydi Özgür Çek !

Maç başlar başlamaz her topun ona gelmesini, sürekli olumlu hareketler yapmasını istiyordum. Her hareketine '' Enfes '' hareket gözüyle bakıyordum. Biraz abartabiliriz ancak gerçekten de ilk maçına göre iyi bir futbol ortaya koydu. Sakinliği, mücadele isteği, arkadaşlarına yardım etmesi, çalımları, ortaları, pasları ile dikkat çekti. Ya da bunların hiç birini yapmadı, biz öyle zannediyoruz. Asist'i var ama. Bienvenu Özgür'e dua etsin.

Sonuç olarak Özgür Çek Fenerbahçe forması ile kariyerinde ilk kez ilk 11 çıktı ve iyi bir oyun ortaya koydu. Bundan sonra o formayı almasını ve bir daha bırakmamasını istiyoruz. Milyonlarca taraftar Özgür'e inanıyor, Özgür'e güveniyor. Daha önce dediğimiz gibi ; Sol kanadın Gökhan'ı ol Özgür, hatta Gökhan'dan da iyi ol. Hadi bakalım. Tekrar hoşgeldin Fenerbahçe'ye.

Hiç yorum yok: