15 Temmuz 2011 Cuma

Yazlık / Demtaş Koygun


İlk olarak şu şarkıyı açın ve öyle başlayın okumaya. Tabii okursanız. En azından ben bu şarkıyı dinlerken yazıyorum. Şarkı da şarkı hani. Efsane.

Yaz yaz yaz. Yaz çok güzel. Çalışmadan önce de güzeldi, çalışırken de güzel.

Yazlık olduğu için güzel olabilir. Eğer bu imkanım olmasa sıcaktan bunalır ve yazdan nefret edebilirdim. Bilemem. Gerçi yok be abi. Yazlık 7 senedir var. Ben ondan önce de yaz aylarını çok seviyordum. Bu arada Yazlık derken ne Bodrum, ne Antalya, ne de Çeşme'de. Gayet Karamürsel ile Yalova arası bir yerde. Karamürsel Kocaeli'ye bağlı. Ama gayet de mükemmel - megalomanlık -

Hafta içi sabah 8'de ayrıldığım, akşam 7.30'da geldiğim siteden nasıl memnun olabilirim. Gayette olurum. Akşam siteye döndükten sonra yapılan futbol maçı, peşinden terli terli girilen deniz ve peşinden havuz keyfi. Tabii bazı akşamlar ne deniz ne de havuz'a girmek yok. İşten çıktıktan sonra yapılan tek şey balık tutmak. Tekneyle balığa çıkmak paha biçilemez. Durun enter'a basayım da okuma zorluğu olmasın.

Tekne 3-4 metre. Ufak bir motoru var. Çekince çalışıyor. Bazen çalışmıyor. Beni sinir ediyor. Hareket ediyor. İşte bütün mesele bu. Hareket etmesi yeterlidir benim için. Biniyorum, çalıştırıyorum ve beni istediğim yere götürüyor. Balık tutmak için bundan iyisi yok. Ayrıca gayet tek başınayken hızlı da gidiyor. - yazar burada arkadaşlarına siz binmeyin, ben hızlı gideyim mesajı veriyor. -

Akşamları ne yapıyoruz. Havuz'dan sonra duş, yemek falan derken saat 9 oluyor. 9'dan sonra ne yapıyoruz. Batak, okey, 51, yanık, tavla tarzı oyunlar oynuyoruz. Zevk alıyoruz. Gayet hesabına güzel 51 partileri düzenleniyor. Ayrıca masada alkolde olduğu zamanlar oluyor. Eğlence olarak kopmalı şeyler de bulunmuyoruz. Aslında gitsek gideriz ama ne bileyim kimse istemiyor. Ya da istiyor da gerçekten gidemiyor.

Ayrıca akşamları oyunlar oynuyoruz. Geçen sezon Trivial Pursuit oynayan bizler bu sene Cranium oynuyoruz. Yine de her ne kadar zor da olsa Trivial Pursuit > Cranium

Ayrıca genel olarak yanan mangallar da hayatımıza renk katıyor. Tabii mangalı yakarken yapılan muhabbetler + mangal yandıktan sonra yapılan muhabbetler, içilen alkoller ve yenen etler de iyi oluyor.

Cumartesi ve Pazar günleri ise tüm bu aktiviteleri bütün gün yapabiliyorum.

Sonuç olarak işten çıkıp gidebildiğim, deniz ve havuz'a girdiğim, tekneyle gezdiğim, spor yaptığım, arkadaşlarla muhabbet ettiğim bir yazlık sevilmez de ne yapılır.

3 ay yazlık - yeri önemli değil - > 10-15 günlük en kral yerde yaz tatili.

Neyse yazı yazma zevkim kaçtı. Yazıyı bitirme vakti. Ara ara bu tarz yazılar yazmak lazım. Kafama göre yazılar ...

Coldplay ile başladık Coldplay ile bitirelim ... http://fizy.com/#s/16k5uk

Yarın da Cumartesi. TATİL ...

3 yorum:

Adsız dedi ki...

Hello ALL! My name is Vitaliy Kokosko!!!

orta karar dedi ki...

Off!

Ne güzel anlatmışsın..
Özellikle sıkıntılı bulutların üzerimizde dolaştığı şu günlerde, rüya gb geldi yazdıkların

Değmesinler keyfine

Adsız dedi ki...

Ogretmenlik yapmistim sizin yazligin ust kismindaki okulda cok guzel yerler