7 Temmuz 2011 Perşembe

Zaman Birlik Olma Zamanı


Fenerbahçemiz camia olarak zor günler yaşıyor. Acı çekiyor. Hepimiz acı çekiyoruz. Üzülüyoruz. Geceleri uyuyamıyoruz, Sürekli bu olayların ne olacağını düşünüyoruz. Bütün sezon neler yaşadığımızı düşünüyoruz. Utanmıyoruz ama canımız gerçekten sıkılıyor. Bu işler daha netleşmedi. Netleşince zaten bize bunları yapanlar cezalarını çekerler ve camia'dan silinip giderler. Biz geride kalan milyonlarca Fenerbahçe taraftarı ise Fenerbahçe'ye çok daha güçlü bir şekilde destek vermeye devam edecek. Bundan şüphem yok.

Mali yönden sıkıntı çekecekmişiz diyorlar-diyoruz. Her sene 1 forma alıyorduk, 2 forma alırız.

Statta 30 bin kombine satıyorduk, 40 bin kombine satarız.

Fenerbahçe için maça gidip tezahurat yapıyorduk, daha çok yaparız.

Fenerbahçe için 1 ay önce ne yapıyorsak, 2 ay sonra 2 katı daha çok şey yaparız.

Ve Fenerbahçe formasını geçen sezon büyük bir onurla, gururla taşıyan, terini akıtan, varını yoğunu sahaya yansıtan futbolcularımıza, takımı hazırlayan teknik ekibe, tercümanlara, Aykut Kocaman'a ve emeği geçen herkese destek için Pazar günü Düzce'ye Topuk Yaylası tesislerine gidiyoruz. Futbolcularımızın, teknik ekibimizin, hocamızın yüzünü biraz güldürelebilirsek, sahipsiz olmadıklarını bir kat daha hissettirebilirsek mutlu olacağız.

Eğer sen de biraz önce Alex'in '' Elimden gelse ben de pazar gunü Bağdat Caddesi'nde olurum. Taraftarlara her zaman olduğu gibi teşekkür ediyorum." açıklamasını dinlediysen işini gücünü ayarlayıp ya Topuk Yaylası'na ya da Bağdat Caddesi'ne git. Aşkını haykır. Desteğini ver. Bu zor günde takımı yalnız bırakma.

Bizler Fenerbahçeli bloggerlar olarak da bu organizasyona katılıyor ve Pazar günü saat 10'da İstanbul'dan, Kocaeli'den ve Sakarya'dan katılacak arkadaşlarla beraber Düzce'ye gidiyoruz.

Zaman Birlik Olma Zamanı !



1 yorum:

sembolist dedi ki...

Keyifiyet üzerine içeri atıldılar,keyfiyet üzerine sabahın 7 sinde bir klüp başkanı göz altına alındı..
'Birlik olmak' bu suçlamalrı 'komplo' dye nitelendirmekse,saçma bişey olur heralde..
şaka gibi..