26 Temmuz 2011 Salı

Kısa Kısa Notlar # 7


- Kısa kısa yazalım.

- Son yazdığım Kısa Kısa Notlar # 6 yazısına Victoria-David Beckham çifti ile başlamıştım. Bu sefer de yine magazinsel başlayalım. Angelina Jolie almış çocuklarını Londra'da gezintiye çıkarmış. Çocuklar da çocuk hani. Zaten annesi Angelina Jolie, babası Brad Pitt olan çocuğun kötü çıkma şansı ne kadar ki :) Her şeyi geçtim de Vivienne ve Shiloh bir kaç adım öndeler. Angelina Jolie 36 yaşında. Bilmem anlatabildim mi?

- Tekrardan Kavak Yelleri izliyorum. Kavak Yelleri evet. Var mı itirazı olan. Geçen hafta yazlıkta olmama rağmen izledim hem de. Neden izlediğime geleceksek çekildiği yer olan Sığacık inanılmaz bir doğal güzelliği olan bir yer. O görüntüler için değil Kavak Yelleri, Fatmagül'ün Suçu Ne - şaka - izlenir. Galiba son 6 bölümmüş. Kavak Yelleri'nin hangi akşam olduğunu bile hatırlamıyorum.

- Spor konuşalım mı? Mesela Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Olağan Toplantısı'nı, Nihat Özdemir'in müthiş konuşmasını, üyelerin sık sık konuşmasını keserek ayakta alkışlamasını, Nihat Özdemir'in konuşmasının sonunda akan göz yaşlarını, benim tv başında neredeyse ağlayacak duruma gelmemi, Abdullah Kığılı, Cihan Kamer ve üyelerimizin ağlamasını, tüm yönetim kurulu üyelerimizin inanılmaz moral bozukluğu içinde olduklarını, katılan 554 üyenin, yönetimin gayet birlik ve beraberlik içinde olduklarını, toplantıdan Aziz Yıldırım heykeli yaptırılması kararının çıkmasını ve genel olarak toplantıyı izledikten sonra Nihat Özdemir'in de söylediği gibi '' Fenerbahçe'nin bir günde kurulmadığını ve bir günde yıkılmayacağını net bir şekilde anladığımızı ...

- Copa America'yı izlemedim. Ancak Lugano'nun kaptanlığını yaptığı Uruguay'ın kazandığını belirtelim. Lugano en centilmen oyuncu ödülü aldı. Bildiğimiz Lugano :)

- Lugano'dan devam edelim. Lugano'nın yaptığı açıklamalardan sonra sevgim bir kat daha arttı. '' Biz şampiyonluğu  kan, gözyaşı ve ter ile aldık, seneye şampiyonlar ligi oynayacağız ... '' gibi açıklamalarından sonra karşıma gelse durmadan '' Alfrede Lugano Moreno laylalaylaylay '' diye tezahurat yapardım.

- Liglerin başlangıç tarihi 9 Eylül'e ertelendi. Fenerbahçe futbol takımına da 5 Ağustos'a kadar izin verilmiş. İnanılmaz sıkıldım bu olaylardan yarın başlasa maça giderim ama başlamasa da neden başlamadı demem.

- Cem Karaca - Ceviz Ağacı, Bu Son Olsun, Tamirci Çırağı son günlerde en çok dinlediğim 3 şarkı. Cem Karaca'yı rahmetle ve sevgiyle analım.

- Favorim ise Ceviz Ağacı. Ceviz Ağacı'nın hikayesi de var. Eğer gerçekse çok güzel. Söylenenlere göre Nazım Hikmet sevgilisi ile buluşmak için Gülhane Parkı'na gider. Tam bu sırada Nazım Hikmet sevgilisini beklerken polisler gelir. Nazım Hikmet o zamanlar polis tarafından arandığı için hemen altında beklediği ceviz ağacına çıkar. Ve ağacın tepesinde bu şiiri yazar '' Ben bir ceviz ağacıyım Gülhane Parkı'nda, ne sen bunun farkındasın, ne de polis farkında. '' 

- Bir Twitter gerçeği var. Tabii ben de varım orada. Twitter olmadan biz ne yapıyorduk gerçekten bilmiyorum. Sonsuza kadar Twitter. Bu da benim hesabım ;  http://twitter.com/Ygtylmz .

- Yaklaşık 3 aydır çalışıyorum. Artık işe alıştım. Ne bileyim. Her şeyi öğrendim. Biraz maaş sıkıntısı olsa da iş yerimde mutluyum. Gerçi her an - yarın bile olabilir - çıkarabilirler. Ama onlar çıkarana kadar devam. Ayrıca Cumartesi ve Pazar tatil olan bütün işler kraldır.

- Facebook'da kendi iletisini beğenen insanlar var. Gerçekten var. İnsan kendi yazdığı iletiyi neden beğenir abi?

- Neyse daha bir şey yazmayacağım. Gerçi yazlıktan bir şeyler yazmaya başlasam 3 sayfa sürer. Onları ayrı yazacağım.

1 yorum:

muyek dedi ki...

Yigido , FB sevgine lafimiz yok ama gozunu seviyim kocum birak artik su Aziz Yildirim zirvaligini , ac biraz gozunu Allahini seversen.

Yok Abdullah Kigili'nin gozleri dolmus, gozu tabi dolar , Fenerium'da igne satilmiyor diye agliyordu bundan 3 hafta oncesine kadar. Nihat Ozdemir tabiki yikama yaglama ceker baskanina.

Shaktar gibi takimi getiriyorsun ,mac yapmak icin mac yarida kaliyor, neden ? Cunku amele, keko Fikirtepeli fb'li taraftarlar sahaya giriyor , neden ? Tepki gostermek icin, futbolculari kucakliyorlar. E mac madem yarida kalicakti, 3lig'den Maltepespor , Korfez Belediyespor falan gelseydi, Shaktari neden getirdiniz ? Rezil olmak nasilsa bedava , kimin skinde mac yarida mi kalmis, yabanci maddeler mi atilmis, biz orda tepki koyduk di mi kardesim yigit :)

Ayri bir postta da klup ve feneriumun ac gozlulugunu kaleme al bence. 10 liralik Aziz Yildirim Tshirtlerinden bahset, madem boyle bir halta girisiyorsun bedava yap, burda bari gariban , saftirik insanlari somurme. Ama bizim koyun millete mubah boyle seyler 10 degil, 30 da olsa alir giyerler