4 Temmuz 2011 Pazartesi

Çok Mu Şey İstedik ?


Biz taraftarlar çok mu şey istedik acaba? Sadece maça gidip veya gitmeyip, takımı desteklemek, tezahurat yapmak, üzülmek, sevinmek. Sahada o çubuklu formayı görmek, onunla ağlamak, onunla gülmek. Yenilgilerden sonra arkadaşlarımızın bizi kızdırmasını sevdik ... Galibiyetlerden sonra okula gazete alıp gitmeyi sevdik ... Maç öncesi arkadaşlarla oturup muhabbet edip, Fenerbahçe'yi konuşmayı sevdik ... Çubuklu formayı gururla yıllarca taşıyan Lefter'i ziyaret etmeyi sevdik ... O yüzden şike yaptığımız kesinleşirse bizi en dibe kadar düşürsünler ancak buna neden olan her kim olursa - futbolcu veya yönetici - gereken cezaları alsın. Bizi en büyük zevkimiz, en büyük mutluluğumuz Fenerbahçemiz ile rahat bıraksınlar.

3 yorum:

Adsız dedi ki...

Bir Trabzonspor'lu Olarak Katılıyorum ..

Emrah Akkuş dedi ki...

Sağduyulu Fenerbahçe'li görmek her insanın her zman karşılaşabileceği bir durum olmadığı için yazınızı okuyunca tabiri caizse dumura uğradım..

WarBlood dedi ki...

Olaya tedbirli bakan nadir fenerlilerden birisin.Bu yüzden seni takdir ediyorum.Eğer şike yapıldıysa ve fenerbahçe ceza alırsa,en çok senin gibi dürüst taraftarlara yazık olacak.