26 Haziran 2009 Cuma

Kısa Kısa Notlar


- Karamürsel'de yazlıkta hayatımız dolu dolu geçiyor . Havuz , Deniz , Tekne ve Alkol keyfi sürüyor . Bu arada tekne demişken 25.06.2009 Perşembe günü 1 saat içinde toplam 2 kilo mezgit ve istavrit tutma başarısı gösterdik . At çek yapıyoruz . Balık tutmak inanılmaz bir zevk . 3'lü 2'li 3'lü 2'li .

- Yazlıkta her gün Futbol oynuyorduk zaten ama Voleybol pek oynamıyorduk . Bu sene onu da oynamaya başladık . Sonuç olarak her dalda olduğu gibi o dalda da 1 numarayım . Şaka bi yana elimden geldiğince topa vurmaya çalışıyorum . Voleybol'un zevkli spor olduğunu bir kez daha anladık .

- Voleybol topumuz yok . Futbol topuyla voleybol oynamak çokta kolay olmuyor .

- Televizyon seyretme şansım da oluyor . Daha doğrusu televizyonda sevdiğim birşey olursa ; mesela konfederasyon kupası maçları , sevdiğim diziler ve gece 1 ile 3 arası tvde ne varsa izliyorum .

- Karamürsel'in kurtuluşu çerçevesinde yapılacak geceye Yalın geliyormuş . Hiç sevmem ve gitmem .

- Kahverengi denizanalarının allah cezasını versin . Bizim sahilide basıyorlar arada . Ama son 2 haftadır hiç gözükmüyorlar . Gözükmesinler de !

- Batak oynamaktan sıkıldım . Batak oynamayı ben de dahil çok iyi bilen 1 kişi bile yok .

- Herkese hayatta başarılar .

- Eylül'e kadar yazlıkta olmaya devam ediyorum .

- Maraton üst B blok kombinesi alıyorum . Yakında ...

4 yorum:

Çubuklu Sevdalısı dedi ki...

istanbulda 10 lu çaparinin 10 u dolu çektik geçen hafta 3 tane istavrit için oltayı çekmiyorum valla ne yalan söyliyim :) en az 5 tane gelmesi lazım.

ygtylmz dedi ki...

@ Çubuklu Sevdalısı

Ohaaa diyorum . Ne renk çapari kullanıyorsunuz . Üstündeki tüy ne renk yani . Özellikler falan ne ? :)

Beercholic dedi ki...

"her dalda olduğu gibi bu dalda da en iyiyim"

bana senin sevmediğin birini hatırlattı bu söz..

Çubuklu Sevdalısı dedi ki...

yazmayı unutmusum çapariyi açık yeşil aksam hava kararmaya yakın koyu yesil kullanıyoruz.ama mesele pek de onda değil misina da 0,5 olıcak ayrıca iğnelerde sinek dediğimiz en ufak iğne olıcak. ondan sonra balıkda varsa 5 den aşşa almassın tekneye. gerçi şu aralar cidden istanbulda balık yok hemde hiç 1 saatte 10 istavrit tuttuk 1 hafta önce