5 Haziran 2009 Cuma

Mehmet Topuz Fenerbahçe'de

Çok fazla birşey yazmaya gerek yok . Mehmet Topuz Fenerbahçe'de . Beşiktaşlıyım ve Beşiktaşta oynamak istiyorum diyen Mehmet Topuz'un bonservisi Fenerbahçe'de . Bakalım bundan sonra ne gibi gelişmeler olacak . Beşiktaş versin 10 milyon euro verelim direk :) Ama Emre'nin Tümer'in oynadığı takımımızda Mehmet Topuz'da oynar . Ve bana göre Türkiye'nin en iyi orta saha oyuncularından birisi . Hayırlı olsun Fenerbahçemize .

6 yorum:

beckham07 dedi ki...

beşiktaşlıyım orada oynamak istiyorum diyen adamı almalımıyız? Bence hayır ama sırf inadına alıcaksın sözleşmeli futbolcunun kulübüyle değilde kendisiyle görüşen takıma inat paf takımda tutacaksın eğer mümkünse. bir sene sonrada nereye gidiyosa gitsin! Fener formasını hiçbir maçta giymesini istemiyorum, bir fenerbahçelininde istemesini normal karşılamıyorum. hayırlı filan olmasın.

ygtylmz dedi ki...

@ Son forma olayından sonra kesinlikle fenerbahçe forması giymemelidir .

lancey dedi ki...

Spor felsefesini ayaklar altına alıp Beşiktaş"lıyım diye haykıran bir oyuncu için bu tür zahmetlere giren Fenerbahçe yönetimini, kendi taraftarlarının takdirine bırakıyorum

MaSSaRo dedi ki...

emre ve tümer gibi şahıslar oynadıktan sonra bu kulüpte m.topuz da oynar! bir camia düşünün büyüğüm diye geçinen...

ygtylmz dedi ki...

İlk Mehmet Topuz'un alındığı haberlerini duyunca bende oynar diyordum. Ancak 50 milyon dolar verseler oynamam , gerekirse 1 sene yatarım ve beşiktaş forması giymesi bence noktayı koydu . Emre ve Tümer'den farklı durumlar oldu .

beckham07 dedi ki...

emre ve tümer olayı çok farklı. bu adama fenerbahçe forması giydiren fenerbahçeli olamaz! o adam bu kutsal formayı giyip tek bir maça çıkarsa ben yönetim ve topuz gidene kadar formalarımı rafa kaldırır giymem! bana bunu dedirttenler utansın!