2 Haziran 2009 Salı

40 TL


Efes Pilsen - Fenerbahçe Beko Basketbol Ligi final serisi ilk maçındaki Fenerbahçe taraftarlarına ayrılan tribünün bilet fiyatı !!! Efes Pilsen'i alkol harici desteklemiyorum ! Biraz Efes Pilsen adına saygım varsa oda fotoğraftaki içeceğidir .

6 yorum:

tayfun gökalp dedi ki...

volkan ballı ve selçuk yula ile yanyana oturuosun abdi ipekçi de 20 milyon veriosun bu 40 meselesi çok saçma bi kasa bira yanında olsa tmm:))

firat selcuk dedi ki...

2 sene evvel ligin son haftası gs play-out oynayacaktı banvit deplasmanında yenilseydi..

o gun pek sevgili banvit yoneticileri galatasaray taraftarlarına bilet fiyatlarını 120 lira olarak acıkladılar..

o olayı dusundukce ligin final serisinde en buyugu belirleyecek mac icin deplasman seyircisine 40tl fiyat bicilmesi cok makul kalıyor bence..

UÇAN SALİH dedi ki...

"göze biren bira şişesi açılmaz" öğrenecekler !

ygtylmz dedi ki...

@ franchi

Eğer o gün olan 120 Tl biletler saçma olmuşsa bugünkü 40 tlde saçma olmuş . Yarı finaldeki Efes - gs serisinin bilet fiyatını çok merak ediyorum .

firat selcuk dedi ki...

sacma olmadıgını iddia ediyorum da, onları yasamısken bunların yasanmasını normal karsılıyorum sadece..

120 tl'lik biletten ders cıkaramayıp, bu rezilligi gundeme getirip gereken yerlere gereken tepkiyi verememis bir toplum ve federasyona sahibiz neticede.. o gun o seye sadece taraftar tepki vermisti, bugun de aynısı olacak..

bu zihniyet surdukce basketbol maclarında salonlar 3-4 buyuk mac dısında hic dolmamaya devam edecek ne yazık ki.. federasyon kampanyalar yapar durur hep ama yeri geldiginde 120 liralık o biletleri gormezler, bugun de 40'lık biletleri gormeyecekler.. biz tribundekiler de isyan ettigimizle kalacagız..

gonul ister ki 5 liraya final serisi izlesin herkes ama bu ulkede imkansız.. hos ben izmir'de lig maclarını 1-2 liraya izliyorum ogrenci olarak ama istanbul'da degil final serisini, normal sezonu bile izlemek hic de bu kadar ucuz degil..

ygtylmz dedi ki...

@ franchi

İşte mesele bencede o . Basın yeteri kadar yüklense , üzerine gitse bilet fiyatları gayet uygun durumlara gelir . Ama Biz Fenerbahçe - Hacettepe maçına öğrenci halimizle 44 tl verirken bugün basketbolda final maçı için biletler 40 tl olunca bizim resmi sitemiz bile hemen açıklama yapıyor . İşte birşeyleri yaparken sadece kendimizi düşünüyoruz .