6 Mayıs 2009 Çarşamba

Arsenal 1 Manchester United 3



Öncelikle fotoğraftaki oyuncu ne kadar iyi olursa olsun , isterse ortasahadan frikik golü atsın sevemeyeceğim sevmeyeceğim . Golden sonraki sevinçleri , gereksiz yere artist davranışları vs.vs gıcık oluyorum . Bugün attığı gol mükemmel . Maç hakkında yazacak fazla birşey yok . Geçen sene Ertem Şener'in Arsenal için dediği '' Çoluk çocukla dünyaya kafa tutuyorlar '' lafı bu gece sona erdi . Çoluk çocukla makara yaptılar . Manchester United oyunu istediği gibi yönetti . Defans , ortasaha , forvet hepsi mükemmeller .Manchester'ın gollerini Ronaldo (2) ve Park atarken Arsenal'in tek golü penaltıdan Van Persie'den geldi . Dünyada genel olarak bir araştırma yapın . Takım başkanısınız ve istediğiniz oyuncuyu alacaksınız . Acaba kaç tane kişi Manchester United'tan oyuncu ismi söyler . Ferdinand , Vidic , Ronaldo başka yok sanırım . İlk bakışta tabikide . Ama onlar sahada öyle bir takım oynuyu oynuyorlar ki başkansınız ve bir takım alın diyorlar herhalde akla gelecek 2 takımdan ( diğeri Barcelona ) biri kesinlike Manchester United olur . İngiltere Premier Ligi'nde şampiyonluk , Şampiyonlar liginde 2 senedir Final ( geçen sene kupa ) ve daha birçok İngiltere kupaları . Arsenal'de ise göza batan 1 tane oyuncu yoktu . Almunia yine tek çabalayandı . Bu arada Ertem Şener güzel maç anlattı ! Nasri Finalde yok ! , Dk 85 evet Manchester United finale çıkıyor demesi ve sanki son cümlesini anons etmesi ! gibi yine damga vuran cümleleri var . 60.dk stadı terkeden Arsenal taraftarlarının amacı ne gerçekten anlamadım . İsterse 5-0 olsun o sahada duracaksın ve uzatma dakikalarında son sesleriyle tezahurat yapan Arsenal taraftarı arasında olacaksın ! Dakika 75 gole giden futbolcuyu düşürme gereği hisseden Fletcher'ın herhalde final günü işi var ki o dakikada maç 3-0 zaten ve bitmiş gereksiz yere arkadan müdahale yapıyor kırmızı kartla oyun dışında kalıyor ! Yarın Chelsea - Barcelona maçından Barcelona gelirse finali düşünemiyorum . Dünyanın en iyi 2 takımı Roma'da .

2 yorum:

FASLI dedi ki...

Arsenal'e iyi oldu. Sen bir tane yıldız barındırma takımda sonra final bekle. Arsenal yarı final e gelerek görevini tamamladı. Gönlümden Barça - Manu finali geçiyor ama Hiddink izin verirse. Barça ve Manu'yu sevmem ama barça kazansın. Futbol kazansın...

Not : Kardeş ''takipteyiz'' kısmına benim blog u da eklermisin...saygılar

beckham07 dedi ki...

herkes gıcık oluyor ronaldo'nun hareketlerine ama aksine ben seviyorum bu adamı :)) hatta çoğu zaman şut çektikten sonra, gol attıktan sonra ya da güzel bi hareket yaptıktan sonra kameranın onu göstermesini bekliyorum yine ne yapıyor diye :)