2 Mayıs 2016 Pazartesi

Kjaer'i İzleme Şansı


7.650 Milyon Euro'ya gelirken ''Çok para, defans oyuncusuna bu para verilir mi?'' tarzı yorumlar yapılsa da ben blogda ''Önce sahaya çıksın, bakalım verilir mi verilmez mi görelim'' diye belirtmiştim. Haklı çıkmanın gururunu yaşıyorum.

Bugün geldiği zaman parası üzerinden eleştiri yapanların tamamı olmak üzere Fenerlisi, Galatasaraylısı, Beşiktaşlısı Kjaer gerçeğini kabul etti, etmek zorunda kaldı. Savunmada temiz futbolu, tam konsantre oyunu, temiz ayağı, uzun topları, kritik hamleleri, asla mücadeleden vazgeçmeyen yapısı, güzel aile yaşantısı, pislik olmayan oyunu ile beraber hepimizin sevgilisi oldu. Uche, Hogh, Luciano, Lugano gibi futbolcuların yanına rahatlıkla yazabileceğimiz bir ismi izlediğimizin farkına vardık.

Gaziantepspor maçında bir de gol atınca tüm stat dakikalarca adını bağırdık. Fenerbahçe taraftarlarının belki de şu an şampiyonluk stresi, kazanma baskısı falan derken oyundan keyif alması zor gibi gözükse de en azından Kjaer gibi dünyaca ünlü bir savunma oyuncusunu izlemenin keyfini çıkarmaya çalışsınlar.

Eğer gitmezse ya da sakatlık yaşamazsa 27 yaşında Kjaer bu sezondan sonra 3 sezon daha Fenerbahçe'nin futbolcusu. İlk sezon biterken şunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Gittikten sonra ''Kjaer ne topçuydu be'' deme ihtimalimiz çok yüksek. O yüzden çubuklu forma giyerken değerini bilelim, tadını çıkaralım. 

Hiç yorum yok: